Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fotografische Kunst

Forgotten Paris

Fotografische Kunst Forgotten Paris zijn zwart-witfoto's van de oude metro's van de Franse hoofdstad. Dit ontwerp is een repertoire van plaatsen die maar weinig mensen kennen omdat ze illegaal en moeilijk toegankelijk zijn. Matthieu Bouvier verkent deze gevaarlijke plekken al tien jaar om dit vergeten verleden te ontdekken.

Naam van het project : Forgotten Paris, Naam van de ontwerper : Matthieu Bouvier, Naam van de cli├źnt : Matthieu Bouvier photographie et post-production.

Forgotten Paris Fotografische Kunst

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.