Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopkantoren

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Verkoopkantoren Met het wateroppervlak als spiegel wordt het hoogtebeeld van het gebouw verrekend; met sculptuur en beplanting als elementen, wordt het belang van water gevormd door decoratie; met drijvende beplanting en wisselende fonteinen en artistieke lichten wordt de interesse gevormd ; Met water als ziel wordt de combinatie van kunst en functie afgeleid door het keerpunt van de ruimte; het brede zwembad, in de zon, het water rimpelt, helder en transparant, schijnt, door het heldere water, kan de houding van elke tegel duidelijk zien, het lijkt erop dat het ook de menselijke geest in het algemeen reinigt.

Naam van het project : Suzhou·Merchants Great Lakes Century, Naam van de ontwerper : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd., Naam van de cliënt : Shanghai Banfen Space Design Co., Ltd.

Suzhou·Merchants Great Lakes Century Verkoopkantoren

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.