Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vlinderhanger

Butterfly

Vlinderhanger De vlinderhanger dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vorm van een vliegende vlinder. Het zijn minimalistische meubelen die op een handige manier in elkaar gezet kunnen worden door het ontwerp van de losse componenten, gebruikers kunnen de hanger snel met blote handen monteren. Wanneer het nodig is om te verplaatsen, is het handig om het na demontage te vervoeren. De installatie duurt slechts twee stappen: 1. stapel beide frames samen om een X te vormen; en laat de ruitvormige frames aan elke kant overlappen. 2. Schuif het houten stuk aan beide kanten door de overlappende ruitvormige frames om de frames vast te houden

Naam van het project : Butterfly, Naam van de ontwerper : Lu Li, Naam van de cliënt : Li Feng.

Butterfly Vlinderhanger

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.