Design tijdschrift
Design tijdschrift
Slimme Keukenmolen

FinaMill

Slimme Keukenmolen FinaMill is een krachtige keukenmolen met verwisselbare en hervulbare kruidenpods. FinaMill is de gemakkelijke manier om koken naar een hoger niveau te tillen met de gedurfde smaak van versgemalen kruiden. Vul de herbruikbare peulen gewoon met gedroogde specerijen of kruiden, klik een peul op zijn plaats en maal met één druk op de knop precies de hoeveelheid kruiden die je nodig hebt. Verwissel kruidencapsules met slechts een paar klikken en blijf koken. Het is de enige molen voor al je kruiden.

Naam van het project : FinaMill, Naam van de ontwerper : Alex Liu, Naam van de cliënt : Elemex Limited.

FinaMill Slimme Keukenmolen

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.