Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Luidspreker

Seda

Draagbare Luidspreker Seda is een functioneel apparaat op basis van intelligentietechnologie. De pennenhouder in het midden is een ruimte-organizer. Ook maken digitale functies zoals de USB-poort en Bluetooth-verbinding het als een draagbare speler en luidspreker met een thuisgebruiksaanpassing. Een lichtbalk die in het externe lichaam is ingebed, werkt als bureaulamp. Ook maakt de aantrekkelijke uitstraling van luxe het zo aantrekkelijk dat huisraad kan worden gebruikt in het interieurontwerp. Ook het beter benutten van de ruimte is een van de essentiële kenmerken van Seda.

Naam van het project : Seda, Naam van de ontwerper : Arvin Maleki, Naam van de cliënt : Futuredge Design Studio.

Seda Draagbare Luidspreker

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.