Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spreker

Black Hole

Spreker Black Hole ontworpen op basis van moderne intelligente technologie, en het is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het kan worden aangesloten op elke mobiele telefoon met verschillende platforms, en er is een USB-poort voor aansluiting op externe draagbare opslag. Het ingebedde licht zou als bureaulamp kunnen worden gebruikt. Ook maakt het aantrekkelijke uiterlijk van Black Hole het zo aantrekkelijk dat huishoudartikelen kunnen worden gebruikt in interieurontwerp.

Naam van het project : Black Hole, Naam van de ontwerper : Arvin Maleki, Naam van de cliënt : Futuredge Design Studio.

Black Hole Spreker

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.