Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiërarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creëren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.

Naam van het project : Nest, Naam van de ontwerper : Neogenesis+Studi0261, Naam van de cliënt : Neogenesis+Studi0261.

Nest Commercieel Interieur

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.