Design tijdschrift
Design tijdschrift
Duurzaamheidskoffer

Rhita

Duurzaamheidskoffer Montage en demontage ontworpen met het oog op duurzaamheid. Met een innovatief scharnierconstructiesysteem, werd 70 procent van de onderdelen verminderd, geen lijm of klinknagel voor fixatie, geen naaien van de binnenvoering, waardoor het gemakkelijker te repareren is, en 33 procent van het vrachtvolume verkleind, uiteindelijk de koffer verlengen levenscyclus. Alle onderdelen kunnen afzonderlijk worden aangeschaft, voor het aanpassen van de eigen koffer of het vervangen van onderdelen, zonder dat de koffer naar het reparatiecentrum moet worden geretourneerd, bespaart u tijd en verkleint u de ecologische voetafdruk van de verzending.

Metalen Buitenstoel

Tomeo

Metalen Buitenstoel In de jaren 60 ontwikkelden visionaire ontwerpers de eerste kunststof meubelen. Het talent van de ontwerpers in combinatie met de veelzijdigheid van de stof leidde tot de onmisbaarheid ervan. Zowel ontwerpers als consumenten raakten eraan verslaafd. Tegenwoordig kennen we de gevaren voor het milieu. Toch blijven de terrassen van restaurants gevuld met plastic stoelen. Dit komt doordat de markt weinig alternatief biedt. De designwereld blijft dunbevolkt met fabrikanten van stalen meubelen, die soms zelfs ontwerpen uit het einde van de 19e eeuw heruitgeven… Hier komt de geboorte van Tomeo: een moderne, lichte en stapelbare stalen stoel.

Lantaarninstallatie

Linear Flora

Lantaarninstallatie Linear Flora is geïnspireerd op het nummer "drie" van de bougainville, de bloem van Pingtung County. Afgezien van de drie bougainvillea-bloemblaadjes die van onderaf op het kunstwerk te zien waren, konden variaties en de veelvouden van drie in verschillende aspecten worden gezien. Om het 30-jarig jubileum van het Taiwan Lantern Festival te vieren, werd lichtontwerpkunstenaar Ray Teng Pai uitgenodigd door de afdeling Culturele Zaken van Pingtung County om een onconventionele lantaarn te maken, de unieke combinatie van vorm en technologie, die een boodschap overbrengt om het erfgoed van het festival te transformeren. en het verbinden met de toekomst.

Omgevingslicht

25 Nano

Omgevingslicht 25 Nano is een artistiek lichtinstrument dat kortstondig en permanent, geboorte en dood vertegenwoordigt. In samenwerking met Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, wiens visie het bouwen van een systematische glasrecyclingskringloop voor een duurzame toekomst is, koos 25 Nano de relatief kwetsbare bubbel als een medium in tegenstelling tot massief glas om het idee te belichamen. In het instrument glinstert het licht door de levenscycli van de bubbel, waarbij regenboogachtige kleuren en schaduwen op de omgeving worden geprojecteerd, waardoor een dromerige sfeer rondom de gebruiker ontstaat.

Taaklamp

Linear

Taaklamp De buisbuigtechniek van Linear Light wordt veel gebruikt voor het produceren van auto-onderdelen. De vloeiende hoeklijn wordt gerealiseerd door precisiecontrole van de Taiwanese fabrikant, dus hebben ze het minimale materiaal om de lineaire lichtgewicht lichtgewicht, sterk en draagbaar te construeren; ideaal om elk modern interieur te verlichten. Het past flikkervrije touch-dimming-LED-chips toe, met geheugenfunctie die wordt ingeschakeld op het eerder ingestelde volume. Linear Task is ontworpen om gemakkelijk door de gebruiker te worden gemonteerd, is gemaakt van niet-giftig materiaal en wordt geleverd met een platte verpakking; doet zijn best om de impact op het milieu te verminderen.

Werkruimte

Dava

Werkruimte Dava is ontwikkeld voor open ruimte kantoren, scholen en universiteiten waar rustige en geconcentreerde werkfasen belangrijk zijn. De modules verminderen akoestische en visuele storingen. Door de driehoekige vorm zijn de meubels ruimtebesparend en bieden ze verschillende indelingsmogelijkheden. De materialen van Dava zijn WPC en wolvilt, die beide biologisch afbreekbaar zijn. Een plug-in systeem bevestigt de twee wanden aan het tafelblad en onderstreept de eenvoud in productie en hantering.