Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Stocker

Stoel De Stocker is een fusie tussen een kruk en een stoel. De licht stapelbare houten zittingen zijn geschikt voor particuliere en semi-officiële ruimtes. De expressieve vorm onderstreept de schoonheid van lokaal hout. Het ingewikkelde structurele ontwerp en de constructie maken het mogelijk met een materiaaldikte van 8 mm van 100 procent massief hout om een robuust maar licht artikel te creëren dat slechts 2300 gram weegt. De compacte constructie van de Stocker zorgt voor ruimtebesparende opslag. Op elkaar gestapeld, kan het gemakkelijk worden opgeborgen en door het innovatieve ontwerp kan Stocker volledig onder een tafel worden geschoven.

Salontafel

Drop

Salontafel Druppel die zorgvuldig wordt geproduceerd door hout- en marmermeesters; bestaat uit laklichaam op het massief hout en marmer. De specifieke textuur van marmer scheidt alle producten van elkaar. Ruimtedelen van drop-salontafel helpen bij het organiseren van de kleine huisaccessoires. Een andere belangrijke eigenschap van het ontwerp is bewegingsvrijheid door verborgen wielen onder de carrosserie. Met dit ontwerp kunnen verschillende combinaties met marmer en kleuralternatieven worden gemaakt.

Werktafel

Timbiriche

Werktafel Het ontwerp lijkt het voortdurend veranderende leven van de hedendaagse man te weerspiegelen in een polyvalente en inventieve ruimte die met een enkel oppervlak gevormd door de afwezigheid of aanwezigheid van de stukken hout die schuiven, verwijderen of plaatsen, oneindig veel mogelijkheden biedt om de objecten te ordenen. in een werkruimte, die duurzaamheid verzekert in de op maat gemaakte plaatsen en die inspelen op de behoeften van elk moment. De ontwerpers zijn geïnspireerd door het traditionele timbiriche-spel en hebben de essentie opnieuw gemaakt van het accommoderen van de matrix van persoonlijke verplaatsbare punten die een speelse ruimte biedt aan de werkplek.

Aanpasbaar Tapijt

Jigzaw Stardust

Aanpasbaar Tapijt De vloerkleden zijn gemaakt in ruit en zeshoek, makkelijk naast elkaar te plaatsen met een antislip oppervlak. Perfect om vloeren te bedekken en zelfs voor de muren om storende geluiden te verminderen. De stukken zijn er in 2 verschillende soorten. De lichtroze stukken zijn met de hand getuft in NZ-wol met geborduurde lijnen in bananenvezel. De blauwe stukken zijn gedrukt op wol.

Elektrische Gitaar

Eagle

Elektrische Gitaar The Eagle presenteert een nieuw elektrisch gitaarconcept gebaseerd op een lichtgewicht, futuristisch en sculpturaal ontwerp met een nieuwe ontwerptaal geïnspireerd door de Streamline en de Organic designfilosofieën. Vorm en functie verenigd in een geheel met evenwichtige verhoudingen, verweven volumes en elegante lijnen met gevoel voor flow en snelheid. Waarschijnlijk een van de lichtste elektrische gitaren op de markt.

Hanglamp

Space

Hanglamp De ontwerper van deze hanger is geïnspireerd door de elliptische en paraboolbanen van asteroïden. De unieke vorm van de lamp wordt bepaald door de geanodiseerde aluminium palen die precies in een 3D-geprinte ring zijn gerangschikt, waardoor de perfecte balans ontstaat. De witte glazen kap in het midden harmonieert met de palen en draagt bij aan het verfijnde uiterlijk. Sommigen zeggen dat de lamp op een engel lijkt, anderen vinden dat het op een sierlijke vogel lijkt.