Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Osker

Fauteuil Osker nodigt u direct uit om achterover te leunen en te ontspannen. Deze fauteuil heeft een zeer uitgesproken en gebogen ontwerp met onderscheidende kenmerken zoals perfect vervaardigde houten schrijnwerkerijen, lederen armleuningen en demping. De vele details en het gebruik van hoogwaardige materialen: leer en massief hout staan garant voor een eigentijds en tijdloos design.

Wastafelmeubels

Eva

Wastafelmeubels De inspiratie van de ontwerper kwam van het minimale ontwerp en om het te gebruiken als een stille maar verfrissende functie in de badkamerruimte. Het kwam voort uit het onderzoek naar architectonische vormen en eenvoudig geometrisch volume. Basin zou potentieel een element kunnen zijn dat verschillende ruimtes rond en tegelijkertijd een middelpunt in de ruimte definieert. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, schoon en ook duurzaam. Er zijn verschillende variaties, waaronder vrijstaand, zitbank en wandmontage, evenals enkele of dubbele spoelbakken. De variaties in kleur (RAL-kleuren) zullen helpen om het ontwerp in de ruimte te integreren.

Tafellamp

Oplamp

Tafellamp Oplamp bestaat uit een keramische body en een massief houten voet waarop een led-lichtbron is geplaatst. Dankzij de vorm, verkregen door de samensmelting van drie kegels, kan het lichaam van de Oplamp in drie verschillende posities worden gedraaid die verschillende soorten licht creëren: hoge tafellamp met omgevingslicht, lage tafellamp met omgevingslicht of twee omgevingslichten. Elke configuratie van de kegels van de lamp maakt het mogelijk dat ten minste één van de lichtbundels op natuurlijke wijze interageert met de omliggende architecturale omgevingen. Oplamp is ontworpen en volledig met de hand gemaakt in Italië.

Verstelbare Tafellamp

Poise

Verstelbare Tafellamp De acrobatische uitstraling van Poise, een tafellamp ontworpen door Robert Dabi van Unform.Studio wisselt tussen statisch en dynamisch en een grote of kleine houding. Afhankelijk van de verhouding tussen de verlichte ring en de arm die hem vasthoudt, ontstaat er een kruisende of raaklijn aan de cirkel. Bij plaatsing op een hogere plank kan de ring over de plank hangen; of door de ring te kantelen, kan deze een omringende muur raken. De bedoeling van deze aanpasbaarheid is om de eigenaar creatief te betrekken en te spelen met de lichtbron in verhouding tot andere objecten eromheen.

Luidsprekerorkest

Sestetto

Luidsprekerorkest Een orkestensemble van sprekers die samen spelen als echte muzikanten. Sestetto is een meerkanaals audiosysteem om individuele instrumenttracks af te spelen in afzonderlijke luidsprekers van verschillende technologieën en materialen die zijn toegewijd aan de specifieke klankkast, tussen puur beton, resonerende houten klankborden en keramische hoorns. Het mixen van tracks en onderdelen komt terug om fysiek op de plaats van luisteren te komen, zoals bij een echt concert. Sestetto is het kamerorkest van de opgenomen muziek. Sestetto is rechtstreeks zelf geproduceerd door de ontwerpers Stefano Ivan Scarascia en Francesco Shyam Zonca.

Openbare Tuinstoel Voor Buiten

Para

Openbare Tuinstoel Voor Buiten Para is een set openbare buitenstoelen die is ontworpen om een beperkte flexibiliteit te bieden in buitenomgevingen. Een set stoelen die een unieke symmetrische vorm heeft en totaal afwijkt van de inherente visuele balans van conventioneel stoelontwerp. Geïnspireerd door de eenvoudige wipvorm is deze set tuinstoelen gedurfd, modern en verwelkomt interactie. Beide met een zwaar verzwaarde bodem, ondersteunt Para A 360 rotatie rond zijn basis, en Para B ondersteunt bidirectioneel flippen.