Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Het project is een omgebouwd restaurant met drie verdiepingen in Nanjing, beslaat ongeveer 2.000 m². Naast catering en vergaderingen is er ook theecultuur en wijncultuur. Het decor verbindt een levendig nieuw Chinees gevoel van het plafond tot de stenen lay-out op de vloer. Het plafond is versierd met Chinese oude beugels en daken. Het vormt het belangrijkste ontwerpelement aan het plafond. Materialen zoals houtfineer, goudkleurig roestvrij staal en verf die een nieuw Chinees gevoel betekenen, worden met elkaar vermengd om een nieuw Chinees gevoel te creëren.

Eten En Werken

Eatime Space

Eten En Werken Alle mensen hebben er recht op verbonden te worden met tijd en geheugen. Het woord Eatime klinkt als tijd in het Chinees. Eatime Space biedt locaties om mensen aan te moedigen om in vrede te eten, werken en herinneren. Het concept van tijd werkt nauw samen met de workshop, die met het verstrijken van de tijd veranderingen heeft ondergaan. Gebaseerd op de werkplaatsstijl, omvat het ontwerp de industriestructuur en de omgeving als basiselementen om ruimte te construeren. Eatime is een eerbetoon aan de puurste vorm van design door de elementen op subtiele wijze te vermengen die zich lenen voor zowel een rauw als afgewerkt decor.

Brillenwinkel

FVB

Brillenwinkel De brillenwinkel probeert een unieke ruimte te creëren. door goed gebruik te maken van geëxpandeerd gaas met gaten van verschillende grootte door recombinatie en gelaagdheid en deze toe te passen van architectonische muur tot binnenplafond, wordt het kenmerk van concave lens getoond - verschillende effecten van speling en vaagheid. Met de toepassing van een concave lens met de hoekvariatie worden gedraaide en gekantelde effecten van afbeeldingen gepresenteerd op plafondontwerp en vitrinekasten. De eigenschap van een bolle lens, die de afmetingen van objecten naar believen verandert, komt tot uiting op de tentoonstellingswand.

Villa

Shang Hai

Villa De villa is geïnspireerd op de film The Great Gatsby, omdat de mannelijke eigenaar ook in de financiële sector zit en de gastvrouw houdt van de oude Shanghai Art Deco stijl van de jaren dertig. Nadat de ontwerpers de gevel van het gebouw hadden bestudeerd, realiseerden ze zich dat het ook een art-decostijl had. Ze hebben een unieke ruimte gecreëerd die past bij de favoriete art-decostijl uit de jaren dertig van de vorige eeuw en past bij de hedendaagse levensstijl. Om de consistentie van de ruimte te behouden, kozen ze voor een aantal Franse meubels, lampen en accessoires die in de jaren dertig van de vorige eeuw werden ontworpen.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Dit is een privévilla gelegen in Zuid-China, waar de ontwerpers de zenboeddhismetheorie in de praktijk brengen om het ontwerp uit te voeren. Door het onnodige en het gebruik van natuurlijke, intuïtieve materialen en beknopte ontwerpmethoden achterwege te laten, creëerden de ontwerpers een eenvoudige, rustige en comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte. De comfortabele eigentijdse oosterse leefruimte gebruikt dezelfde eenvoudige ontwerptaal als de hoogwaardige Italiaanse moderne meubels voor de binnenruimte.

Medische Schoonheidskliniek

Chun Shi

Medische Schoonheidskliniek Het ontwerpconcept achter dit project is "een kliniek in tegenstelling tot een kliniek" en werd geïnspireerd door enkele kleine maar prachtige kunstgalerijen, en de ontwerpers hopen dat deze medische kliniek een galerietemperament heeft. Op deze manier kunnen de gasten de elegante schoonheid en een ontspannen sfeer voelen, niet een stressvolle klinische omgeving. Ze voegden een luifel toe bij de ingang en een overloopzwembad. Het zwembad is visueel verbonden met het meer en weerspiegelt de architectuur en het daglicht en trekt gasten aan.