Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fotografische Kunst

Forgotten Paris

Fotografische Kunst Forgotten Paris zijn zwart-witfoto's van de oude metro's van de Franse hoofdstad. Dit ontwerp is een repertoire van plaatsen die maar weinig mensen kennen omdat ze illegaal en moeilijk toegankelijk zijn. Matthieu Bouvier verkent deze gevaarlijke plekken al tien jaar om dit vergeten verleden te ontdekken.

Verpakte Cocktails

Boho Ras

Verpakte Cocktails Boho Ras verkoopt verpakte cocktails gemaakt met de beste lokale Indiase sterke drank. Het product heeft een Boheemse sfeer, die de onconventionele artistieke levensstijl weergeeft en de visuals van het product zijn de abstracte weergave van de buzz die de consument krijgt na het drinken van de cocktail. Het is er perfect in geslaagd om het middelpunt te bereiken waar Global en Local samenkomen, waar ze samensmelten om een Glocal-sfeer voor het product te vormen. Boho Ras verkoopt pure sterke drank in flessen van 200 ml en verpakte cocktails in flessen van 200 ml en 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News is een interviewtoepassing voor audio-informatie. Het is geïnspireerd op het platte ontwerp van de iOS-appel met illustraties om de informatieblokken te illustreren. Visueel heeft de achtergrond een elektrisch blauwe kleur als missie om de blokken te laten opvallen. Er zijn maar weinig grafische elementen, het doel, om de applicatie gebruiksvriendelijk te maken zonder de gebruiker af te leiden of te verliezen.

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding

Darin

Verpakking Voor Koreaanse Gezondheidsvoeding De Darin is ontworpen om moderne mensen te bevrijden van onwil voor Korea's traditionele gezondheidsvoedingsproducten in de vermoeidheidsmaatschappij, met eenvoudige, grafische duidelijkheid bij het bezorgen van pakketten aan de gevoeligheden van moderne mensen, in tegenstelling tot de niet-ontworpen afbeeldingen die zijn gebruikt door traditionele Koreaanse reformwinkels. . Alle ontwerpen zijn gemaakt van motieven van bloedcirculatie en visualiseren het doel om vitaliteit en gezondheid te bieden aan de vermoeide jaren '20 en '30.

3D-Animatie

Alignment to Air

3D-Animatie Wat de animatie van de creatieve brief betreft, begon Jin met het alfabet A. En als het op de conceptstap aankwam, probeerde hij een krachtigere stemming te zien die reflecteerde op zijn filosofie, die behoorlijk actief is maar tegelijkertijd organiseert. Onderweg kwam hij met de tegenstrijdige woorden die op de een of andere manier volledig voor zijn idee stonden, zoals align to air, wat de titel is van dit project. Met dat in gedachten presenteert de animatie nauwkeurigere en fijnere momenten bij het eerste woord. Aan de andere kant resulteert dit in een nogal flexibele en losse sfeer om de laatste letter te manifesteren.

Webdesign En Ux

Si Me Quiero

Webdesign En Ux De Sí, Me Quiero-website is een ruimte die helpt om jezelf te zijn. Om het project uit te voeren, moesten interviews worden afgenomen en moest de sociale en culturele context met betrekking tot vrouwen worden verkend; haar projectie in de samenleving en met zichzelf. Er werd geconcludeerd dat het web een begeleiding zou zijn en zou worden uitgevoerd met een aanpak om van jezelf te houden. In het ontwerp wordt eenvoud weerspiegeld met neutrale tinten met rode contrasten om de aandacht te vestigen op bepaalde acties, kleuren van het merk van het boek dat door de klant is uitgegeven. De inspiratie kwam van constructivistische kunst.