Design tijdschrift
Design tijdschrift
Café

Perception

Café Dit kleine warme houten café op de hoek van een kruispunt in een rustige buurt. De gecentraliseerde open-voorbereidingszone maakt een schone en uitgebreide ervaring van het optreden van barista voor bezoekers overal die barstoel of tafelstoel in een café. Het plafondobject genaamd "Shading tree" begint vanaf de achterkant van de voorbereidingszone en bedekt de klantenzone om de hele sfeer van dit café te creëren. Het geeft een ongewoon ruimtelijk effect aan bezoekers en wordt ook een medium voor mensen die in gedachten willen verzinken met smaken koffie.

Naam van het project : Perception, Naam van de ontwerper : Haejun Jung, Naam van de cliënt : Perception.

Perception Café

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.