Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armband

Phenotype 002

Armband De vorm van de Phenotype 002-armband is het resultaat van digitale simulatie van biologische groei. Het algoritme dat in het creatieve proces wordt gebruikt, maakt het mogelijk het gedrag van de biologische structuur te imiteren door ongebruikelijke organische vormen te creƫren, waardoor onopvallende schoonheid wordt bereikt dankzij optimale structuur en materiaal eerlijkheid. Het prototype is gematerialiseerd met behulp van 3D-printtechnologie. In de laatste fase wordt het sieraad met de hand gegoten in messing, gepolijst en afgewerkt met aandacht voor detail.

Naam van het project : Phenotype 002, Naam van de ontwerper : Maciej Nisztuk, Naam van de cliƫnt : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieƫn. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.