Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armband

Phenotype 002

Armband De vorm van de Phenotype 002-armband is het resultaat van digitale simulatie van biologische groei. Het algoritme dat in het creatieve proces wordt gebruikt, maakt het mogelijk het gedrag van de biologische structuur te imiteren door ongebruikelijke organische vormen te creƫren, waardoor onopvallende schoonheid wordt bereikt dankzij optimale structuur en materiaal eerlijkheid. Het prototype is gematerialiseerd met behulp van 3D-printtechnologie. In de laatste fase wordt het sieraad met de hand gegoten in messing, gepolijst en afgewerkt met aandacht voor detail.

Naam van het project : Phenotype 002, Naam van de ontwerper : Maciej Nisztuk, Naam van de cliƫnt : In Silico.

Phenotype 002 Armband

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.