Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactieve Installaties

Falling Water

Interactieve Installaties The Falling Water is een reeks interactieve installaties waarmee gebruikers het looppad rond een kubus of kubussen kunnen veranderen. De combinatie van kubussen en kralenstroom vormt een contrast van statisch object en dynamische waterstroom. De stroom kan worden getrokken om kralen te zien rennen of gewoon op een tafel worden gezet als een scène van bevroren water. Kralen worden ook beschouwd als wensen die mensen elke dag doen. Wensen zouden voor altijd als een waterval moeten worden vastgeketend.

Naam van het project : Falling Water, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliënt : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interactieve Installaties

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.