Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactieve Installaties

Falling Water

Interactieve Installaties The Falling Water is een reeks interactieve installaties waarmee gebruikers het looppad rond een kubus of kubussen kunnen veranderen. De combinatie van kubussen en kralenstroom vormt een contrast van statisch object en dynamische waterstroom. De stroom kan worden getrokken om kralen te zien rennen of gewoon op een tafel worden gezet als een scène van bevroren water. Kralen worden ook beschouwd als wensen die mensen elke dag doen. Wensen zouden voor altijd als een waterval moeten worden vastgeketend.

Naam van het project : Falling Water, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliënt : Naai-Jung Shih.

Falling Water Interactieve Installaties

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.