Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App De TTMM is een verzameling van 21 wijzerplaten speciaal voor Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Wijzerplaten hebben instellingen voor complicaties met een simpele tik op het scherm. Dit maakt het heel snel en gemakkelijk om de kleur, de voorinstellingen van het ontwerp en de complicaties aan de voorkeuren van de gebruiker aan te passen. Het is geïnspireerd op films als de series Blade Runner en Twin Peaks.

Naam van het project : TTMM for Fitbit, Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : TTMM.

TTMM for Fitbit Watch-App

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.