Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watch-App

TTMM for Fitbit

Watch-App De TTMM is een verzameling van 21 wijzerplaten speciaal voor Fitbit Versa en Fitbit Ionic smartwatches. Wijzerplaten hebben instellingen voor complicaties met een simpele tik op het scherm. Dit maakt het heel snel en gemakkelijk om de kleur, de voorinstellingen van het ontwerp en de complicaties aan de voorkeuren van de gebruiker aan te passen. Het is geïnspireerd op films als de series Blade Runner en Twin Peaks.

Naam van het project : TTMM for Fitbit, Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : TTMM.

TTMM for Fitbit Watch-App

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.