Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom De risicovolle winkel is ontworpen en gemaakt door smallna, een ontwerpstudio en vintage galerij, opgericht door Piotr Płoski. De taak bracht veel uitdagingen met zich mee, aangezien de boetiek zich op de tweede verdieping van een woonhuis bevindt, geen etalage heeft en een oppervlakte heeft van slechts 80 m². Hier kwam het idee om de oppervlakte te verdubbelen door zowel de ruimte aan het plafond als de vloerruimte te benutten. Er ontstaat een gastvrije, huiselijke sfeer, ook al hangt het meubel feitelijk ondersteboven aan het plafond. Risicovolle winkel is ontworpen tegen alle regels in (het tart zelfs de zwaartekracht). Het weerspiegelt volledig de geest van het merk.

Oorbellen En Ring

Mouvant Collection

Oorbellen En Ring Mouvant Collection werd geïnspireerd door enkele aspecten van het futurisme, zoals de ideeën van dynamiek en materialisatie van het immateriële gepresenteerd door de Italiaanse kunstenaar Umberto Boccioni. De oorbellen en de ring van Mouvant Collection bevatten verschillende goudfragmenten van verschillende groottes, zo gelast dat een illusie van beweging ontstaat en veel verschillende vormen creëert, afhankelijk van de hoek waarin het wordt gevisualiseerd.

Wodka

Kasatka

Wodka "KASATKA" is ontwikkeld als premium wodka. Het ontwerp is minimalistisch, zowel in de vorm van de fles als in de kleuren. Een eenvoudige cilindrische fles en een beperkt aantal kleuren (wit, grijstinten, zwart) benadrukken de kristallijne zuiverheid van het product, en de elegantie en stijl van een minimalistische grafische benadering.

Schaatsen Voor Zachte En Harde Sneeuw

Snowskate

Schaatsen Voor Zachte En Harde Sneeuw De originele sneeuwschaats wordt hier gepresenteerd in een vrij nieuw en functioneel ontwerp - in hardhouten mahonie en met roestvrijstalen geleiders. Een voordeel is dat traditionele leren laarzen met een hak gebruikt kunnen worden, en er is dan ook geen vraag naar speciale laarzen. De sleutel tot het beoefenen van de schaats is de makkelijke knooptechniek, aangezien het ontwerp en de constructie zijn geoptimaliseerd met een goede combinatie van breedte en hoogte van de schaats. Een andere doorslaggevende factor is de breedte van de lopers die het beheer van het schaatsen op harde of harde sneeuw optimaliseren. De geleiders zijn van RVS en voorzien van verzonken schroeven.

Stadiongastvrijheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongastvrijheid Het project van de nieuwe Sky-lounges is slechts de eerste stap van het enorme renovatieprogramma dat AC Milan en FC Internazionale, samen met de gemeente Milaan, uitvoeren met als doel het San Siro-stadion te transformeren in een multifunctionele faciliteit die alle de belangrijke gebeurtenissen waarmee Milano te maken zal krijgen tijdens de komende EXPO 2015. Na het succes van het skybox-project heeft Ragazzi & Partners het idee uitgevoerd om een nieuw concept van hospitality-ruimtes te creëren bovenop de grote tribune van het San Siro Stadium.

Verlichtingsstructuur

Tensegrity Space Frame

Verlichtingsstructuur De Tensegrity Space Frame-lamp maakt gebruik van het RBFuller-principe van 'Less for more' om een armatuur te produceren met alleen de lichtbron en elektrische draad. Tensegrity wordt het structurele middel waardoor beide onderling werken in compressie en spanning om een schijnbaar discontinu lichtveld te produceren dat alleen wordt bepaald door zijn structurele logica. De schaalbaarheid en productie-economie spreken tot een product van eindeloze configuratie waarvan de lichtgevende vorm gracieus de aantrekkingskracht van de zwaartekracht weerstaat met een eenvoud die het paradigma van ons tijdperk bevestigt: meer bereiken met minder.