Design tijdschrift
Design tijdschrift
Visuele Communicatie

Plates

Visuele Communicatie Om verschillende afdelingen van de ijzerhandel te demonstreren, kwam Didyk Pictures op het idee om ze te presenteren als verschillende borden met daarop verschillende hardware-objecten, geserveerd op een restaurantachtige manier. Witte achtergrond en witte schalen helpen om de opgediende voorwerpen te accentueren en maken het voor winkelbezoekers gemakkelijker om een bepaalde afdeling te vinden. De beelden werden ook gebruikt op billboards van 6x3 meter en posters in het openbaar vervoer in heel Estland. Een witte achtergrond en een eenvoudige compositie zorgen ervoor dat deze advertentieboodschap zelfs kan worden waargenomen door een persoon die met de auto voorbijrijdt.

Bank

Gloria

Bank Design is niet alleen een uiterlijke vorm, maar het is ook een onderzoek naar de interne structuur, ergonomie en essentie van een object. In dit geval is de vorm een zeer sterke component, en het is de snit die aan het product is gegeven dat het zijn bijzonderheid geeft. Het voordeel van Gloria heeft de kracht om 100% op maat te zijn, door verschillende elementen, materialen en afwerkingen toe te voegen. De grote bijzonderheid zijn alle extra elementen die kunnen worden toegevoegd met de magneten op de structuur, waardoor het product honderden verschillende vormen krijgt.

Glazen Vaas

Jungle

Glazen Vaas Geïnspireerd door de natuur, is het uitgangspunt van de Jungle-glascollectie om objecten te creëren die hun waarde halen uit de kwaliteit, het ontwerp en het materiaal. Simpele vormen weerspiegelen de sereniteit van het medium, terwijl ze tegelijkertijd gewichtloos en sterk zijn. Vazen zijn mondgeblazen en met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd. Het ritme van het glasproductieproces zorgt ervoor dat elk object in de Jungle Collectie een uniek kleurenspel heeft dat de beweging van golven nabootst.

Collier

Eves Weapon

Collier Eve's wapen is gemaakt van 750 karaat rose en witgoud. Het bevat 110 diamanten (20,2 ct) en bestaat uit 62 segmenten. Ze hebben allemaal twee totaal verschillende verschijningsvormen: in zijaanzicht zijn de segmenten appelvormig, in bovenaanzicht zijn V-vormige lijnen te zien. Elk segment is zijwaarts gespleten om het veerbelaste effect te creëren dat de diamanten vasthoudt - de diamanten worden alleen vastgehouden door spanning. Dit benadrukt met voordeel de helderheid en schittering en maximaliseert de zichtbare uitstraling van de diamant. Het zorgt voor een extreem licht en helder ontwerp, ondanks de grootte van de ketting.

Vaas

Rainforest

Vaas De Rainforest-vazen zijn een mix van 3D-ontworpen vormen en traditionele Scandinavische steamstick-techniek. De handgevormde stukken hebben extreem dik glas met gewichtloos zwevende kleurspatten. De studiomade-collectie is geïnspireerd door de contrasten van de natuur en hoe deze harmonie creëert.

Sculptuur

Iceberg

Sculptuur IJsbergen zijn interieursculpturen. Door bergen met elkaar te verbinden, is het mogelijk om bergketens te bouwen, mentale landschappen gemaakt van glas. Het oppervlak van elk gerecycled glasobject is uniek. Elk object heeft dus een uniek karakter, een ziel. Sculpturen zijn met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd in Finland. De belangrijkste filosofie achter de Iceberg-sculpturen is om de klimaatverandering te weerspiegelen. Daarom is het gebruikte materiaal gerecycled glas.