Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieur Huis

Spirit concentration

Interieur Huis Wat is een ruimte voor een huis? Ontwerper gelooft dat het ontwerp voortkomt uit de eisen van de eigenaar en de ziel naar de ruimte brengt. Daarom navigeerde de ontwerper hun doel van ruimte door het mooie paar. Beide eigenaren houden van de materialen en de ontwerpoplossing in verhouding tot de Japanse cultuur. Om de herinneringen tussen hun hoofden weer te geven, besloten ze verschillende houtstructuren te gebruiken om een zielenhuis te creƫren. Bijgevolg hebben ze 3 consensusdoelen van dit ideale huis opgesteld, namelijk (1) Rustige atmosfeer, (2) Flexibele en charmante openbare ruimtes en (3) comfortabele en onzichtbare privƩruimtes.

Huis Voor Herinneringen

Memory Transmitting

Huis Voor Herinneringen Dit huis brengt de beelden van thuis over door houten balken en de verspringende stapel witte bakstenen. Het licht komt uit de ruimtes van witte bakstenen rondom het huis, waardoor er een bijzondere sfeer ontstaat voor de opdrachtgever. De ontwerper gebruikt verschillende methoden om de beperkingen van dit gebouw voor de airconditioners en opslagruimten op te lossen. Meng de materialen ook met de herinnering van de klant en presenteer een warme en elegante esthetiek door de structuur, die de unieke stijl van dit huis verbindt.

Interieur Huis

Seamless Blank

Interieur Huis Dit is een huis om de unieke levensstijl van gastvrouw te presenteren, het huis van een grafisch ontwerper en een ondernemer. De ontwerper presenteert natuurlijke materialen om de voorkeuren van de gastvrouw te illustreren en lege gebieden te behouden om de spullen van het gezinslid te vullen. De keuken is het middelpunt van het huis, speciaal ontworpen een rondomzicht voor gastvrouw en zorgt ervoor dat ouders overal kunnen zien. Het huis is uitgerust met naadloze vloeren van wit graniet, Italiaanse minerale verf, transparant glas en witte poedercoating om de elegante details van materialen te onthullen.

Interieur Huis

Warm loft

Interieur Huis Een huis in industriƫle stijl met warme materialen. Dit huis bereidt verschillende functies voor klanten voor om levenskwaliteiten te bevorderen. De ontwerper probeerde de buizen met elke ruimte te verbinden en combineerde houten, stalen en KNO-buizen om het verhaal van het leven van de klant te illustreren. Niet hetzelfde met de gewone industriƫle stijl, dit huis heeft slechts enkele kleuren ingevoerd en veel opslagruimtes voorbereid.

Kruk

Ydin

Kruk De Ydin-kruk kan door uzelf worden gemonteerd, zonder speciaal gereedschap, dankzij een eenvoudig vergrendelingssysteem. De 4 identieke voeten worden in willekeurige volgorde geplaatst en de betonnen zitting, die als sluitsteen fungeert, houdt alles op zijn plaats. Voeten zijn gemaakt van sloophout afkomstig van een trappenfabrikant, gemakkelijk machinaal bewerkt met traditionele houtbewerkingstechnieken en uiteindelijk geolied. De zitting is eenvoudig gegoten in duurzaam vezelversterkt UHP-beton. Slechts 5 losse onderdelen die plat verpakt moeten worden en klaar om naar de eindklant te worden verzonden, is een ander duurzaamheidsargument.

Gekoelde Kaaswagen

Coq

Gekoelde Kaaswagen Patrick Sarran creƫerde de Coq-kaaswagen in 2012. Het vreemde van dit rollende item wekt de nieuwsgierigheid van de gasten, maar vergis je niet, dit is in de eerste plaats een werkinstrument. Dit wordt bereikt door een gestileerde structuur van gelakt beukenhout met daarop een cilindrische roodgelakte cloche die aan de zijkant kan worden opgehangen om een assortiment gerijpte kazen te onthullen. Door het handvat te gebruiken om de kar te verplaatsen, de doos te openen, het bord naar buiten te schuiven om ruimte te maken voor het bord, deze schijf te draaien om porties kaas te snijden, kan de ober het proces ontwikkelen tot een klein stukje performancekunst.