Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

film festival

Huisstijl "Cinema, ahoy" was de slogan voor de tweede editie van het European Film Festival in Cuba. Het maakt deel uit van een ontwerpconcept dat zich richt op reizen als een manier om culturen met elkaar te verbinden. Het ontwerp doet denken aan de reis van een cruiseschip dat van Europa naar Havana reist, beladen met films. Het ontwerp van de uitnodigingen en kaartjes voor het festival is geĆÆnspireerd op paspoorten en instapkaarten die tegenwoordig door reizigers over de hele wereld worden gebruikt. Het idee om door de films te reizen, moedigt het publiek aan om ontvankelijk en nieuwsgierig te zijn naar culturele uitwisselingen.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong is een serie sfeerlampen met een oosterse filosofie. Oosterse esthetiek besteedt veel aandacht aan de relatie tussen virtueel en actueel, vol en leeg. Door de leds subtiel in de metalen paal te verbergen, wordt niet alleen gezorgd voor de leegte en puurheid van de lampenkap, maar onderscheidt Kong zich ook van andere lampen. Ontwerpers ontdekten het haalbare ambacht na meer dan 30 keer experimenten om het licht en de verschillende textuur perfect te presenteren, wat een geweldige lichtervaring mogelijk maakt. Het basisstation ondersteunt draadloos opladen en heeft een USB-poort. Het kan worden in- of uitgeschakeld door gewoon met uw handen te zwaaien.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks De "Have Fun Duck" geschenkdoos is een bijzondere geschenkdoos voor jongeren. GeĆÆnspireerd door speelgoed, games en films in pixelstijl, toont het ontwerp een ā€˜voedselstadā€™ voor jongeren met interessante en gedetailleerde illustraties. Het IP-imago wordt geĆÆntegreerd in de straten van de stad en jongeren houden van sport, muziek, hiphop en andere entertainmentactiviteiten. Beleef leuke sportgames terwijl je geniet van eten, geef uitdrukking aan een jonge, leuke en gelukkige levensstijl.

Voedselpakket

Kuniichi

Voedselpakket Het traditionele Japanse geconserveerde voedsel Tsukudani is niet zo bekend in de wereld. Een gestoofd gerecht op basis van sojasaus dat verschillende zeevruchten en landingrediƫnten combineert. Het nieuwe pakket bevat negen labels die zijn ontworpen om traditionele Japanse patronen te moderniseren en de kenmerken van ingrediƫnten tot uitdrukking te brengen. Het nieuwe merklogo is ontworpen met de verwachting om die traditie de komende 100 jaar voort te zetten.

Honing

Ecological Journey Gift Box

Honing Het ontwerp van de honinggeschenkdoos is geĆÆnspireerd op de "ecologische reis" van Shennongjia met een overvloed aan wilde planten en een goede natuurlijke ecologische omgeving. Het beschermen van de lokale ecologische omgeving is het creatieve thema van het ontwerp. Het ontwerp maakt gebruik van traditionele Chinese papiergesneden kunst en schaduwpoppetjeskunst om de lokale natuurlijke ecologie en vijf zeldzame en bedreigde eersteklas beschermde dieren te tonen. Op het verpakkingsmateriaal wordt ruw gras en houtpapier gebruikt, wat staat voor het concept van natuur- en milieubescherming. De buitendoos kan worden gebruikt als een uitgelezen opbergdoos voor hergebruik.

Keukenkruk

Coupe

Keukenkruk Deze kruk is ontworpen om een neutrale zithouding te behouden. Door het dagelijkse gedrag van mensen te observeren, ontdekte het ontwerpteam dat mensen voor een kortere tijd op krukken moesten zitten, zoals in de keuken zitten voor een korte pauze, wat het team inspireerde om deze kruk specifiek te maken om aan dergelijk gedrag tegemoet te komen. Deze kruk is ontworpen met minimale onderdelen en structuren, waardoor de kruk betaalbaar en kostenefficiƫnt is voor zowel kopers als verkopers door rekening te houden met de productiviteit van de fabrikanten.