Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

Phuket VIP Mercury

Kantoor Gebaseerd op het thema openheid en diepgaande merkverkenning, verkende het ontwerp en creëerde een visuele integratie van visuele uitbreidbaarheid en merkverhaal met de planeet als het belangrijkste creatieve element. Het plan loste de volgende drie problemen op met nieuwe visuele denkwijzen: de balans tussen openheid van de ruimte en functies; Indeling en combinatie van functionele ruimtes in de ruimte; De regelmaat en verandering van de ruimtelijke basisstijl.

Website

Travel

Website Het ontwerp gebruikte een minimalistische stijl, om de gebruikerservaring niet te overladen met onnodige informatie. Het is ook erg moeilijk om een minimalistische stijl te gebruiken in de reisindustrie, aangezien de gebruiker parallel met een eenvoudig en duidelijk ontwerp volledige informatie over zijn reis moet krijgen en dit is niet gemakkelijk te combineren.

Koffiekop En Schotel

WithDelight

Koffiekop En Schotel Het serveren van hapklare zoete lekkernijen naast de koffie maakt deel uit van veel verschillende culturen, aangezien het gebruikelijk is om een kopje koffie met Turks fruit te serveren in Turkije, biscotti in Italië, churros in Spanje en dadels in Arabië. Op conventionele schotels glijden deze lekkernijen echter naar de hete koffiekop en blijven ze plakken of worden ze nat van de gemorste koffie. Om dit te voorkomen, heeft deze koffiekop een schotel met speciale sleuven die de koffiesnoepjes op hun plaats houden. Aangezien koffie een van de typische warme dranken is, is het verbeteren van de kwaliteit van de koffiedrinkervaring belangrijk in het dagelijks leven.

Branding En Verpakking

Leman Jewelry

Branding En Verpakking Visuele oplossing voor de nieuwe identiteit van Leman Jewelry was een compleet nieuw systeem om het luxe, voortreffelijke en toch verfijnde en minimale gevoel bloot te leggen. Het nieuwe logo is geïnspireerd op het werkproces van Leman, hun haute couture-ontwerpservice, door alle diamantvormen rond een ster-symbool of fonkelingssymbool te maken, een verfijnd symbool te creëren en ook het glanzende effect van diamant te weerspiegelen. Vervolgens werden alle onderpandmaterialen geproduceerd met hoogwaardige details om de luxe van alle nieuwe visuele merkelementen te benadrukken en te verrijken.

Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beïnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creëren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.