Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbare Bank

Mäss

Transformeerbare Bank Ik wilde een modulaire bank creëren die kan worden omgevormd tot verschillende afzonderlijke zitoplossingen. Het hele meubel bestaat uit slechts twee verschillende stukken van dezelfde vorm om een verscheidenheid aan oplossingen te vormen. De hoofdstructuur is dezelfde laterale vorm van de armleuningen, maar alleen dikker. De armleuningen kunnen 180 graden worden gedraaid om het hoofdstuk van het meubel te veranderen of voort te zetten.

Caketribune

Temple

Caketribune Door de groeiende populariteit van thuis bakken, konden we een behoefte zien aan een modern ogende eigentijdse caketribune, die gemakkelijk in een kast of lade kon worden opgeborgen. Gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig. Temple is eenvoudig te monteren en intuïtief door de platen over de centrale taps toelopende ruggengraat te schuiven. Demontage is net zo eenvoudig door ze er gewoon weer af te schuiven. Alle 4 hoofdelementen worden bij elkaar gehouden door de stapelaar. De Stacker helpt alle elementen bij elkaar te houden voor compacte opslag in meerdere hoeken. U kunt verschillende plaatconfiguraties gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Lounge Stoel

Bessa

Lounge Stoel Ontworpen voor loungeruimtes van hotels, resorts en privéwoningen, past de Bessa-fauteuil in de moderne interieurontwerpen. Het ontwerp straalt een sereniteit uit die uitnodigt tot onvergetelijke ervaringen. Nu we zijn volledig duurzame productie hebben opgelost, kunnen we genieten van het evenwicht tussen vorm, hedendaags design, functie en zijn organische waarden.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Het Waterwheel is een driedimensionale kalender gemaakt van zes peddels in de vorm van een waterrad. Draai elke maand een unieke zelfstandige kalender voor uw bureaublad als een waterrad om te gebruiken. Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Bijzettafel

TIND End Table

Bijzettafel De TIND-eindtafel is een kleine, milieuvriendelijke tafel met een sterke visuele aanwezigheid. Het gerecyclede stalen blad is met waterstraal gesneden met een ingewikkeld patroon dat levendige licht- en schaduwpatronen creëert. De vormen van de bamboepoten worden bepaald door de patronen in het stalen blad, en elk van de veertien poten gaat door het stalen blad en wordt vervolgens vlak uitgesneden. Van bovenaf gezien creëert de gecarboniseerde bamboe een opvallend patroon, naast het geperforeerde staal. Bamboe is een snel hernieuwbare grondstof, aangezien bamboe een snelgroeiend gras is en geen houtproduct.

Multifunctionele Kledingkast

Shanghai

Multifunctionele Kledingkast Multifunctionele kleerkast 'Shanghai'. Voorgevelpatroon en laconieke vorm fungeren als een "decoratieve wand", en dit maakt het mogelijk om de kleerkast als een decoratief onderdeel waar te nemen. “All inclusive” systeem: omvat opslagplaatsen van verschillend volume; ingebouwde nachtkastjes die deel uitmaken van de voorgevel van de kleerkast die met één druk op de voorzijde worden geopend en gesloten; 2 ingebouwde nachtlampjes verborgen onder het uitstekende volume aan beide zijden van het bed. Het grootste deel van de kast is gemaakt van een klein houten stuk. Het bestaat uit 1500 stuks kempa's en 4500 stuks gebleekt eikenhout.