Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

Capsule

Verlichting De vorm van de lamp Capsule herhaalt de vorm van de capsules die zo wijdverspreid zijn in de moderne wereld: medicijnen, architecturale constructies, ruimteschepen, thermosflessen, buizen, tijdcapsules die decennia lang boodschappen doorgeven aan nakomelingen. Het kan van twee soorten zijn: standaard en langwerpig. Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende mate van transparantie. Door te binden met nylon touwen krijgt de lamp een handgemaakt effect. Zijn universele vorm was om de eenvoud van fabricage en massaproductie te bepalen. Besparing in het productieproces van de lamp is het belangrijkste voordeel.

Paviljoen

ResoNet Sinan Mansions

Paviljoen ResoNet Pavilion is gemaakt in opdracht van Sinan Mansions in Shanghai voor de viering van Chinees Nieuwjaar 2017. Het bestaat uit een tijdelijk paviljoen plus een interactieve LED-licht "resonet" bevestigd in het binnenoppervlak. Het maakt gebruik van Low-Fi-technieken om de resonantiefrequenties die inherent zijn aan de natuurlijke omgeving, te visualiseren via de interactie van het publiek en de omliggende elementen die worden gedetecteerd door een LED-net. Het paviljoen verlicht de openbare ruimte als reactie op trillingsprikkels. Behalve dat bezoekers kunnen komen om Lentefestival wensen te doen, kan het ook gebruikt worden als podium.

Fauteuil

Lollipop

Fauteuil De Lollipop fauteuil is een combinatie van ongebruikelijke vormen en modieuze kleuren. De silhouetten en kleurelementen moesten er in de verte uitzien als snoep, maar tegelijkertijd moest de fauteuil passen in interieurs van verschillende stijlen. De vorm van de chupa-chups vormde de basis van de armleuningen en de rugleuning en zitting zijn gemaakt in de vorm van klassieke snoepjes. De Lollipop fauteuil is gemaakt voor mensen die van gedurfde beslissingen en mode houden, maar functionaliteit en comfort niet willen opgeven.

Luchtkwaliteitscontrole

Midea Sensia AQC

Luchtkwaliteitscontrole Midea Sensia AQC is een intelligente hybride die het interieur integreert met zowel elegantie als stijl. Het brengt gehumaniseerde technologie en innovatie door middel van functies, het regelen van temperatuur- en luchtkwaliteitszuivering met verlichting en vaas naar de kamerinrichting. Het welzijn komt tot stand via sensortechnologie die de omgeving kan uitlezen en de lokale temperatuur en vochtigheid stabiel kan houden, volgens de vorige opstelling, gemaakt door MideaApp.

Airconditioner

Midea Sensia HW

Airconditioner De Midea Sensia bevordert levenskwaliteit en een innovatieve manier om het decoratieobject bloot te leggen. Naast de efficiëntie en stilte van de luchtstroom, presenteert het het innovatieve aanraakscherm dat toegang geeft tot functies en de kleuren en intensiteit van de bliksem. De kleurentherapie die het antistressproces ondersteunt, trending innovatieve producten op beide manieren: welzijn en esthetiek. Naast de verschillende esthetiek, integreren de vormen het interieur van het huis met zowel elegantie als stijl, waarbij het huis wordt gewaardeerd door indirect licht.

Bureau

Duoo

Bureau Duoo-bureau is de wens om karakter uit te drukken door het minimalisme van vormen. Zijn dunne horizontale lijnen en schuine metalen poten zorgen voor een krachtig visueel beeld. Op de bovenste plank kun je briefpapier plaatsen zodat het niet stoort tijdens het werken. Een verborgen bak op het oppervlak voor het aansluiten van apparaten zorgt voor een schone esthetiek. Het tafelblad van natuurlijk fineer draagt de warmte van de natuurlijke houtstructuur. Het bureau behoudt een onberispelijke balans, dankzij harmonieus geselecteerde materialen, functionaliteit en bruikbaarheid gecombineerd met esthetiek van regelmatige en strikte vormen.