Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnetiket

5 Elemente

Wijnetiket Het ontwerp van "5 Elemente" is het resultaat van een project, waarbij de klant het ontwerpbureau met volledige vrijheid van meningsuiting vertrouwde. Het hoogtepunt van dit ontwerp is het Romeinse karakter "V", dat het hoofdidee van het product uitbeeldt - vijf soorten wijn verweven in een unieke blend. Het speciale papier dat voor het etiket wordt gebruikt en de strategische plaatsing van alle grafische elementen, lokken de potentiële consument uit om de fles te pakken en in zijn handen te draaien, aan te raken, wat zeker een diepere indruk maakt en het ontwerp gedenkwaardiger maakt.

Naam van het project : 5 Elemente, Naam van de ontwerper : Valerii Sumilov, Naam van de cliënt : Etiketka design agency.

5 Elemente Wijnetiket

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.