Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eetservicekast

Baan

Eetservicekast "baan" is een soort kast die speciaal is ontworpen voor het diner. Het unieke uiterlijk en de kracht is een verhaal dat gerelateerd is aan de functie. Er zijn verschillende onderscheidende kenmerken van kastsystemen. De verschillende functies en kenmerken van een kast die zijn gescheiden door een verhaal, zoals de bestekinzet en de doos tissues, worden weergegeven door een open haard en een schoorsteen. Verder worden wijnglazen vertegenwoordigd door de kroonluchter en wordt het afdruiprek gesymboliseerd door de trap. Er zijn vier hoofdcomponenten van huis waarbij narratieve ideeën.

Naam van het project : Baan, Naam van de ontwerper : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Naam van de cliënt : Partly Cloudy Studio.

Baan Eetservicekast

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.