Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

Feiliyundi

Verkoopcentrum Een goed ontwerp zal de emotie van mensen opwekken. De ontwerper springt uit het traditionele stijlgeheugen en plaatst een nieuwe ervaring in de magnifieke en futuristische ruimtestructuur. Een meeslepende belevingshal voor milieubewustzijn wordt gebouwd door de zorgvuldige plaatsing van artistieke installaties, duidelijke beweging van de ruimte en een decoratief oppervlak geplaveid met materialen en kleuren. Daarin zijn is niet alleen een terugkeer naar de natuur, maar ook een nuttige reis.

Naam van het project : Feiliyundi, Naam van de ontwerper : Weimo Feng, Naam van de cliƫnt : MOD.

Feiliyundi Verkoopcentrum

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.