Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel

Sankao

Salontafel Sankao salontafel, "drie gezichten" in het Japans, is een elegant meubelstuk dat bedoeld is om een belangrijk karakter te worden van elke moderne woonkamer. Sankao is gebaseerd op een evolutionair concept, dat groeit en zich ontwikkelt als een levend wezen. De materiaalkeuze kan alleen massief hout zijn van duurzame plantages. Sankao salontafel combineert de hoogste fabricagetechnologie met traditioneel vakmanschap, waardoor elk stuk uniek is. Sankao is verkrijgbaar in verschillende massief houtsoorten zoals Iroko, eiken of essen.

Tws-Oordopjes

PaMu Nano

Tws-Oordopjes PaMu Nano ontwikkelt "onzichtbare in het oor" oordopjes op maat voor jonge gebruikers en geschikt voor meer scenario's. Het ontwerp is gebaseerd op de optimalisatie van oorgegevens van meer dan 5.000 gebruikers en zorgt er ten slotte voor dat de meeste oren comfortabel zullen zijn wanneer ze worden gedragen, zelfs als ze op uw zij liggen. Het oppervlak van de oplaadcassette maakt gebruik van een speciale elastische doek om het indicatielampje te verbergen door de geïntegreerde verpakkingstechnologie. Magnetische zuigkracht helpt bij het eenvoudig bedienen. BT5.0 vereenvoudigt de bediening met behoud van een snelle en stabiele verbinding, en aptX-codec zorgt voor een hogere geluidskwaliteit. IPX6 Waterbestendigheid.

Tws-Oordopjes

PaMu Quiet ANC

Tws-Oordopjes PaMu Quiet ANC is een set actieve ruisonderdrukkende echte draadloze oortelefoons die bestaande geluidsproblemen effectief kunnen oplossen. Aangedreven door dual Qualcomm vlaggenschip bluetooth en digitale onafhankelijke actieve ruisonderdrukking chipset, kan de totale demping van PaMu Quiet ANC 40dB bereiken, wat de schade veroorzaakt door geluiden effectief zou kunnen verminderen. Gebruikers kunnen schakelen tussen pass-through-functie en actieve ruisonderdrukking volgens verschillende scenario's, zowel in het dagelijks leven als bij zakelijke gelegenheden.

Verlichtingseenheid

Khepri

Verlichtingseenheid Khepri is een vloerlamp en ook een hanglamp die is ontworpen op basis van de oude Egyptenaren Khepri, de scarabeegod van de opkomst van de ochtendzon en wedergeboorte. Raak gewoon Khepri aan en het licht gaat aan. Van de duisternis naar het licht, zoals de oude Egyptenaren altijd geloofden. Ontwikkeld vanuit de evolutie van de Egyptische scarabee-vorm, is Khepri uitgerust met een dimbare LED die wordt geregeld door een aanraaksensorschakelaar die drie instellingen biedt, instelbare helderheid door een aanraking.

Identiteit, Branding

Merlon Pub

Identiteit, Branding Het project van Merlon Pub vertegenwoordigt een volledig branding- en identiteitsontwerp van een nieuwe horecagelegenheid in Tvrda in Osijek, het oude barokke stadscentrum, gebouwd in de 18e eeuw als onderdeel van een groot systeem van strategisch versterkte steden. In de verdedigingsarchitectuur betekent de naam Merlon solide, rechtopstaande hekken die zijn ontworpen om de waarnemers en het leger op de top van het fort te beschermen.

Verpakking

Oink

Verpakking Om de zichtbaarheid van de klant op de markt te garanderen, werd gekozen voor een speelse look en feel. Deze aanpak symboliseert alle merkkwaliteiten, origineel, lekker, traditioneel en lokaal. Het belangrijkste doel van het gebruik van nieuwe productverpakkingen was om klanten het verhaal te vertellen achter het fokken van zwarte varkens en het produceren van traditionele vleesdelicatessen van de hoogste kwaliteit. Een reeks illustraties is gemaakt in linosnedetechniek die vakmanschap tonen. De illustraties zelf getuigen van authenticiteit en zetten de klant aan tot nadenken over Oink-producten, hun smaak en textuur.