Design tijdschrift
Design tijdschrift
Etiketten

Stumbras Vodka

Etiketten Deze klassieke wodkacollectie van Stumbras doet de oude Litouwse wodka-tradities herleven. Design maakt een oud traditioneel product dichtbij en relevant voor de hedendaagse consument. De groene glazen fles, datums die belangrijk zijn voor het maken van Litouwse wodka, legendes gebaseerd op echte feiten en aangename, opvallende details - de gekrulde uitgesneden vorm doet denken aan oude foto's, de schuine balk aan de onderkant die de klassieke symmetrische compositie aanvult, en de lettertypen en kleuren die de identiteit van elk submerk uitstralen - dit alles maakt de traditionele wodkacollectie onconventioneel en interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen één vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliëf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeën. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.

Sieraden

odyssey

Sieraden Het basisidee van odyssee per monomeer omvat het bedekken van volumineuze, geometrische vormen met een huid met een patroon. Hieruit ontstaat een samenspel van helderheid en vervorming, transparantie en verhulling. Alle geometrische vormen en patronen kunnen naar believen worden gecombineerd, gevarieerd en aangevuld met toevoegingen. Dit fascinerende, eenvoudige idee maakt het mogelijk om een bijna onuitputtelijke reeks ontwerpen te creëren, die perfect in overeenstemming zijn met de mogelijkheden die worden geboden door snelle prototyping (3D-printen), aangezien elke klant een volledig individueel en uniek item kan laten produceren (bezoek: www.monomer. eu-shop).

Stoffer En Blik

Ropo

Stoffer En Blik Ropo is een zelfbalancerend concept voor stoffer en blik, dat nooit op de grond valt. Dankzij het kleine gewicht van de watertank in het onderste compartiment van de stoffer houdt Ropo zichzelf natuurlijk in balans. Na het stof gemakkelijk te hebben weggeveegd met behulp van de rechte lip van de stoffer, kunnen gebruikers de bezem en de stoffer in elkaar klikken en als een enkele eenheid opbergen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze ooit vallen. De moderne organische vorm is bedoeld om eenvoud te brengen in de binnenruimtes en de rocking weeble wobble-functie is bedoeld om de gebruikers te vermaken tijdens het schoonmaken van de vloer.

Fauteuil

Baralho

Fauteuil De Baralho fauteuil heeft een opvallend eigentijds design samengesteld met pure vormen en rechte lijnen. Gemaakt van vouwen en lassen op de plaat van geborsteld aluminium, valt deze fauteuil op door zijn gewaagde pasvorm die de sterkte van het materiaal uitdaagt. Het is in staat om schoonheid, lichtheid en de precisie van lijnen en hoeken samen te brengen in één element.