Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender De promotiekalender van de portaalsite, goo (http://www.goo.ne.jp) is een functionele kalender waarbij het blad voor elke maand verandert in een zak waarin u uw visitekaartjes, notities en bonnen kunt bewaren en beheren . Het thema is Red String om de band tussen goo en zijn gebruikers te laten zien. Beide uiteinden van de zak worden namelijk vastgehouden door rode steken die het hoogtepunt van het ontwerp worden. Een kalender in een aangenaam expressieve vorm, het is precies goed voor 2014.

Theeservies

Wavy

Theeservies Geïnspireerd door travertijnterrassen in de natuur, is Wavy een theeservies dat je een unieke thee-ervaring zal bezorgen. De innovatieve handvatten zijn ontwikkeld om comfortabel in uw handen te liggen. Door de beker met je handpalmen te nestelen, zul je ontdekken dat deze zich als een waterlelie ontvouwt en je naar een moment van rust leiden.

Sieraden

Poseidon

Sieraden De sieraden die ik ontwerp, drukken mijn gevoelens uit. Het vertegenwoordigt mij als kunstenaar, ontwerper en ook als persoon. De aanleiding om Poseidon te creëren was in de donkerste uren van mijn leven toen ik me bang en kwetsbaar voelde en bescherming nodig had. Ik heb deze collectie voornamelijk ontworpen om te gebruiken in zelfverdediging. Hoewel dat idee tijdens dit project is vervaagd, bestaat het nog steeds. Poseidon (de god van de zee en "Earth-Shaker" van aardbevingen in de Griekse mythologie) is mijn eerste officiële collectie en is gericht op sterke vrouwen, bedoeld om de drager het gevoel van macht en vertrouwen te geven.

Etiketten

Stumbras Vodka

Etiketten Deze klassieke wodkacollectie van Stumbras doet de oude Litouwse wodka-tradities herleven. Design maakt een oud traditioneel product dichtbij en relevant voor de hedendaagse consument. De groene glazen fles, datums die belangrijk zijn voor het maken van Litouwse wodka, legendes gebaseerd op echte feiten en aangename, opvallende details - de gekrulde uitgesneden vorm doet denken aan oude foto's, de schuine balk aan de onderkant die de klassieke symmetrische compositie aanvult, en de lettertypen en kleuren die de identiteit van elk submerk uitstralen - dit alles maakt de traditionele wodkacollectie onconventioneel en interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen één vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliëf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeën. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.