Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watchface-Verzameling

TTMM (after time)

Watchface-Verzameling ttmm presenteert een verzameling watchface-apps, ontworpen voor smartwatches met zwart-witte 144 × 168 pixelschermen zoals Pebble en Kreyos. U vindt hier 15 modellen met eenvoudige, elegante en esthetische wijzerplaat-apps. Omdat ze zijn gemaakt van pure energie, lijken ze meer op geesten dan op echte dingen. Deze horloges zijn de meest economische en milieuvriendelijke die ooit bestaan hebben.

Tijdschrift

Going/Coming

Tijdschrift Gebaseerd op het idee van vertrekken en aankomsten is dit bestuursmagazine opgesplitst in twee delen: Going / Coming. Going gaat over Europese steden, reiservaringen en tips om naar het buitenland te gaan. Bevat in elke editie een paspoort van een beroemdheid. Het paspoort van "Republic of Travellers" bevat persoonlijke informatie over die persoon en zijn interview. Komen gaat helemaal over het idee dat het beste van een reis is om naar huis terug te keren. Het gaat over huisdecoratie, koken, activiteiten die met ons gezin te maken hebben en artikelen om beter van ons huis te genieten.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender De ZOO is een papieren knutselset voor het maken van zes dieren, die elk dienen als een kalender van twee maanden. Beleef een leuk jaar met je "kleine dierentuin"! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".

Meubels Die Transformeren

Ludovico

Meubels Die Transformeren De manier waarop het ruimte bespaart is vrij origineel, met twee stoelen die volledig in de lade zijn verborgen. Wanneer u in het hoofdmeubel wordt geplaatst, realiseert u zich niet dat wat laden lijken te zijn, eigenlijk twee afzonderlijke stoelen zijn. U kunt ook een tafel hebben die als bureau kan worden gebruikt wanneer deze uit de hoofdstructuur wordt gehaald. De hoofdstructuur bestaat uit vier lades en een vak net boven de bovenste la waarin je veel spullen kunt opbergen. Het belangrijkste materiaal dat voor dit meubel wordt gebruikt, beign eucaliptus vingerlas, is milieuvriendelijk, ongelooflijk resistent, hard en heeft een zeer sterke visuele aantrekkingskracht.

Kloktoepassing

Dominus plus

Kloktoepassing Dominus plus drukt tijd op een originele manier uit. Als stippen op domino-stukken vertegenwoordigen drie groepen stippen: uren, tientallen minuten en minuten. De tijd van de dag is af te lezen aan de kleur van de stippen: groen voor AM; geel voor PM. De applicatie bevat een timer, een wekker en een klokkenspel. Alle functies zijn navigeerbaar door afzonderlijke hoekpunten aan te raken. Het heeft een origineel en artistiek ontwerp dat de werkelijke 21ste-eeuwse Face of Time presenteert. Het is ontworpen in een prachtige symbiose met de hoesjes van draagbare Apple-apparaten. Het heeft een eenvoudige interface met slechts een paar noodzakelijke woorden om het te bedienen.

Commerciële Ruimte

De Kang Club

Commerciële Ruimte Dekang is gelegen in het commerciële centrum van Guangzhou, China, is een spa en entertainment een van de commerciële projecten. Het project is in het ontwerpconcept van "stedelijk landschap" de fundamentele aanwijzing om te reageren op de eisen van het moderne stadsleven.