Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eetservicekast

Baan

Eetservicekast "baan" is een soort kast die speciaal is ontworpen voor het diner. Het unieke uiterlijk en de kracht is een verhaal dat gerelateerd is aan de functie. Er zijn verschillende onderscheidende kenmerken van kastsystemen. De verschillende functies en kenmerken van een kast die zijn gescheiden door een verhaal, zoals de bestekinzet en de doos tissues, worden weergegeven door een open haard en een schoorsteen. Verder worden wijnglazen vertegenwoordigd door de kroonluchter en wordt het afdruiprek gesymboliseerd door de trap. Er zijn vier hoofdcomponenten van huis waarbij narratieve ideeën.

Bril

Mykita Mylon, Basky

Bril De MYKITA MYLON-collectie is gemaakt van een lichtgewicht polyamide materiaal met een uitstekende individuele verstelbaarheid. Dit bijzondere materiaal wordt laag voor laag gecreëerd dankzij de Selective Laser Sintering (SLS) techniek. Door de traditionele ronde en ovale ronde panto-brilvorm die in de jaren dertig in de mode was, opnieuw te interpreteren, voegt het BASKY-model een nieuw gezicht toe aan deze brilcollectie die oorspronkelijk was ontworpen voor gebruik in de sport.

Boek

Brazilian Cliches

Boek "Braziliaanse clichés" is samengesteld met afbeeldingen uit een oude catalogus van Braziliaanse boekdrukclichés. Maar de reden voor de titel is niet alleen te wijten aan de clichés die worden gebruikt voor de samenstelling van de illustraties. Bij de beurt van elke pagina komen we andere soorten Braziliaanse clichés tegen: historische, zoals de komst van de Portugezen, de catechisatie van inheemse indianen, de economische cycli van koffie en goud ... het omvat zelfs hedendaagse Braziliaanse clichés, vol files, schulden, gesloten flatgebouwen en vervreemding - geportretteerd in een oneerbiedig hedendaags visueel verhaal.

Transport Hub

Viforion

Transport Hub Het project is een transport HUB die de omliggende stedelijke nederzettingen op een gemakkelijke en efficiënte manier verbindt met het hart van het dynamische leven, gegenereerd door verschillende transportsystemen zoals een treinstation, metrostation, nijldek en busstation samen te voegen, naast andere diensten om het plek om de katalysator te zijn voor de toekomstige ontwikkeling.

Draagbare Ultrasone Foutdetector

Prisma

Draagbare Ultrasone Foutdetector Prisma is ontworpen voor niet-invasieve materiaaltesten in de meest extreme omgevingen. Het is de eerste detector die geavanceerde real-time beeldvorming en 3D-scanning bevat, waardoor het interpreteren van fouten veel gemakkelijker wordt en de tijd van de technicus ter plaatse wordt verkort. Met een vrijwel onverwoestbare behuizing en unieke meervoudige inspectiemodi kan Prisma alle testtoepassingen dekken, van oliepijpleidingen tot lucht- en ruimtevaartcomponenten. Het is de eerste detector met integrale gegevensregistratie en automatische generatie van PDF-rapporten. Dankzij draadloze en Ethernet-connectiviteit kan de eenheid eenvoudig worden geüpgraded of gediagnosticeerd.

Lamp

Muse

Lamp Geïnspireerd door 'Won Buddhism' in zijn uitspraak dat er geen absolute kwaliteiten zijn in ons universum, hebben we een 'paradoxale' kwaliteit gegeven aan 'licht' door het een 'fysieke aanwezigheid' te geven. De geest van meditatie die het stimuleert, was een krachtige inspiratiebron die we gebruikten om dit product te maken; de kwaliteiten van 'tijd', 'materie' en 'licht' belichamen in één enkel product.