Design tijdschrift
Design tijdschrift
Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creëerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.

Tafellamp

Moon

Tafellamp Deze lamp speelt een actieve rol om mensen van 's ochtends tot' s avonds te begeleiden in een werkruimte. Het is ontworpen met het oog op de werkomgeving van mensen. De draad kan worden aangesloten op een laptopcomputer of een powerbank. De vorm van de maan was gemaakt van driekwart van een cirkel als een stijgend pictogram van een terreinafbeelding gemaakt van roestvrij frame. Het oppervlaktepatroon van de maan herinnert de landingsgids in een ruimteproject. De setting ziet eruit als een sculptuur bij daglicht en een lichtapparaat dat de spanning van het werk 's nachts troost.

Licht

Louvre

Licht Louvre light is een interactieve tafellamp geïnspireerd op het Griekse zomerzonlicht dat gemakkelijk van gesloten luiken door Louvres gaat. Het bestaat uit 20 ringen, 6 van kurk en 14 van plexiglas, die op een speelse manier van volgorde veranderen om diffusie, volume en de uiteindelijke esthetiek van het licht te transformeren naar de voorkeuren en behoeften van de gebruikers. Licht gaat door het materiaal en veroorzaakt diffusie, zodat er geen schaduwen op zichzelf verschijnen, noch op de oppervlakken eromheen. Ringen met verschillende hoogtes bieden de mogelijkheid tot eindeloze combinaties, veilig maatwerk en totale lichtregeling.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong is een serie sfeerlampen met een oosterse filosofie. Oosterse esthetiek besteedt veel aandacht aan de relatie tussen virtueel en actueel, vol en leeg. Door de leds subtiel in de metalen paal te verbergen, wordt niet alleen gezorgd voor de leegte en puurheid van de lampenkap, maar onderscheidt Kong zich ook van andere lampen. Ontwerpers ontdekten het haalbare ambacht na meer dan 30 keer experimenten om het licht en de verschillende textuur perfect te presenteren, wat een geweldige lichtervaring mogelijk maakt. Het basisstation ondersteunt draadloos opladen en heeft een USB-poort. Het kan worden in- of uitgeschakeld door gewoon met uw handen te zwaaien.

Keukenkruk

Coupe

Keukenkruk Deze kruk is ontworpen om een neutrale zithouding te behouden. Door het dagelijkse gedrag van mensen te observeren, ontdekte het ontwerpteam dat mensen voor een kortere tijd op krukken moesten zitten, zoals in de keuken zitten voor een korte pauze, wat het team inspireerde om deze kruk specifiek te maken om aan dergelijk gedrag tegemoet te komen. Deze kruk is ontworpen met minimale onderdelen en structuren, waardoor de kruk betaalbaar en kostenefficiënt is voor zowel kopers als verkopers door rekening te houden met de productiviteit van de fabrikanten.

Wasband Binnen

Brooklyn Laundreel

Wasband Binnen Dit is een wasband voor binnengebruik. Compacte behuizing die kleiner is dan een Japanse paperback ziet eruit als een meetlint, gladde afwerking zonder vast te schroeven oppervlak. De riem met een lengte van 4 m heeft in totaal 29 gaten, elk gat kan een kleerhanger vasthouden en vasthouden zonder wasknijpers, het werkt voor sneldrogend. De riem is gemaakt van antibacterieel en schimmelwerend polyurethaan, veilig, schoon en sterk materiaal. Maximale belasting is 15 kg. 2 stuks haak en roterend lichaam maken meervoudig gebruik mogelijk. Klein en eenvoudig, maar dit is erg handig voor binnenshuis wasgoed. Eenvoudige bediening en slimme installatie passen in elk type kamer.