Design tijdschrift
Design tijdschrift
Omgevingslicht

25 Nano

Omgevingslicht 25 Nano is een artistiek lichtinstrument dat kortstondig en permanent, geboorte en dood vertegenwoordigt. In samenwerking met Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, wiens visie het bouwen van een systematische glasrecyclingskringloop voor een duurzame toekomst is, koos 25 Nano de relatief kwetsbare bubbel als een medium in tegenstelling tot massief glas om het idee te belichamen. In het instrument glinstert het licht door de levenscycli van de bubbel, waarbij regenboogachtige kleuren en schaduwen op de omgeving worden geprojecteerd, waardoor een dromerige sfeer rondom de gebruiker ontstaat.

Taaklamp

Linear

Taaklamp De buisbuigtechniek van Linear Light wordt veel gebruikt voor het produceren van auto-onderdelen. De vloeiende hoeklijn wordt gerealiseerd door precisiecontrole van de Taiwanese fabrikant, dus hebben ze het minimale materiaal om de lineaire lichtgewicht lichtgewicht, sterk en draagbaar te construeren; ideaal om elk modern interieur te verlichten. Het past flikkervrije touch-dimming-LED-chips toe, met geheugenfunctie die wordt ingeschakeld op het eerder ingestelde volume. Linear Task is ontworpen om gemakkelijk door de gebruiker te worden gemonteerd, is gemaakt van niet-giftig materiaal en wordt geleverd met een platte verpakking; doet zijn best om de impact op het milieu te verminderen.

Werkruimte

Dava

Werkruimte Dava is ontwikkeld voor open ruimte kantoren, scholen en universiteiten waar rustige en geconcentreerde werkfasen belangrijk zijn. De modules verminderen akoestische en visuele storingen. Door de driehoekige vorm zijn de meubels ruimtebesparend en bieden ze verschillende indelingsmogelijkheden. De materialen van Dava zijn WPC en wolvilt, die beide biologisch afbreekbaar zijn. Een plug-in systeem bevestigt de twee wanden aan het tafelblad en onderstreept de eenvoud in productie en hantering.

Smart Furniture

Fluid Cube and Snake

Smart Furniture Hello Wood creëerde een lijn tuinmeubilair met slimme functies voor gemeenschappelijke ruimtes. Door het genre van openbaar meubilair opnieuw uit te vinden, ontwierpen ze visueel aantrekkelijke en functionele installaties, met een verlichtingssysteem en USB-uitgangen, waarvoor de integratie van zonnepanelen en batterijen nodig was. De Snake is modulair opgebouwd; de elementen zijn variabel om op de gegeven site te passen. De Fluid Cube is een vaste unit met een glazen blad met zonnecellen. De studio gelooft dat het doel van design is om alledaagse gebruiksvoorwerpen om te toveren tot liefdevolle objecten.

Eettafel

Augusta

Eettafel De Augusta herinterpreteert de klassieke eettafel. Het ontwerp, dat de generaties voor ons vertegenwoordigt, lijkt te groeien vanuit een onzichtbare wortel. De tafelpoten zijn gericht op deze gemeenschappelijke kern en reiken omhoog om het bijpassende tafelblad vast te houden. Massief Europees walnoothout werd geselecteerd vanwege de betekenis van wijsheid en groei. Hout dat meestal door meubelmakers wordt weggegooid, wordt gebruikt vanwege de uitdagingen om mee te werken. De knopen, de scheuren, de wind schudt en de unieke wervelingen vertellen het verhaal van het leven van de boom. Door het unieke karakter van het hout kan dit verhaal voortleven in een familiestuk.

Spreker

Sperso

Spreker Sperso komt uit twee woorden van sperma en geluid. De specifieke vorm van de glazige bubbel en luidspreker in zijn kuil op het hoofd verwijst naar een gevoel van mannelijkheid en een diepe penetratie van geluid rond de omgeving, net zoals het vuur van een mannelijk sperma in de vrouwelijke eicel tijdens het paren. Het doel is om in de omgeving een hoog vermogen en geluid van hoge kwaliteit te produceren. Het draadloze systeem stelt de gebruiker in staat om zijn mobiele telefoon, laptop, tablets en andere apparaten via Bluetooth met de luidspreker te verbinden. Deze plafondspeaker is speciaal te gebruiken in woonkamer, slaapkamers en tv-kamer.