Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sociaal En Vrijetijdsbesteding

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociaal En Vrijetijdsbesteding De horizontale en verticale lijnen kruisen elkaar om een raster te vormen. Elk raster is een communicatieplatform, dat ook de bron is van het ontwerpconcept van de whiskybar. In termen van energiebesparing en milieubescherming gebruikte de ontwerper LED-spaarlampen in de hele bar. Om de luchtkwaliteit in de bar te behouden, neemt het ontwerp ramen van noord naar zuid over, die voor de doorlaat van natuurlijke lucht kunnen zorgen.

Tentoonstellingshal

City Heart

Tentoonstellingshal Van de architectuur van de stad tot index om de balans van het ontwerp te begrijpen en af te wegen, de uitdrukking van de stad verdicht zich in drie hoeken, door de stedelijke constructie en ontwikkeling om ondernemingen, de stad en het perspectief van mensen op de verandering van de stad en stedelijke kenmerken en stedelijke klimaatvouwing in ruil om het begrip van de ontwerper van een stad uit te drukken, het verleden van de stad meer te zien om zijn toekomst te zien.

Hippisch Complex

Emerald

Hippisch Complex Het beeld van holistische architecturale en ruimtelijke projecten verenigt alle zes gebouwen en onthult de functionele identiteit van elk. Uitgebreide gevels van arena's en stallen gericht op administratieve samengestelde kern. Zeszijdig gebouw als kristalrooster rust in houten frame zoals in ketting. Wanddriehoeken versierd met verstrooiing van glas als smaragdgroene details. Gebogen witte constructie benadrukt de hoofdingang. Gevelsraster maakt ook deel uit van de binnenruimte, waar de omgeving wordt waargenomen via een transparant web. Interieurs zetten het thema van houten constructies voort, waarbij schaal van elementen wordt gebruikt om de menselijke schaal meer evenredig te maken.

Café

Perception

Café Dit kleine warme houten café op de hoek van een kruispunt in een rustige buurt. De gecentraliseerde open-voorbereidingszone maakt een schone en uitgebreide ervaring van het optreden van barista voor bezoekers overal die barstoel of tafelstoel in een café. Het plafondobject genaamd "Shading tree" begint vanaf de achterkant van de voorbereidingszone en bedekt de klantenzone om de hele sfeer van dit café te creëren. Het geeft een ongewoon ruimtelijk effect aan bezoekers en wordt ook een medium voor mensen die in gedachten willen verzinken met smaken koffie.

Vrijetijdsclub

Central Yosemite

Vrijetijdsclub Keer terug naar de eenvoud van het leven, de zon door het raam licht en schaduw kriskras door elkaar. Om de natuurlijke smaak in de algehele ruimte beter weer te geven, moet u volledig gebruik maken van het ontwerp van het logboek, eenvoudig en stijlvol, humanistisch comfort, de artistieke sfeer in de ruimte benadrukken. Oosterse charmetoon, met een unieke ruimtelijke sfeer. Dit is een andere uitdrukking van het interieur, het is natuurlijk, puur, variabel.

Residentie

Panorama Villa

Residentie Het concept verwijst naar de structuur van een typisch Mani-dorp en is opgevat als een reeks individuele steenfragmenten die rond het atrium, de ingang en de woonruimtes draaien. De ruwe volumes van de residentie openen een dialoog met hun natuurlijke omgeving, terwijl het ritme van hun openingen ofwel privacy verzekert of uitnodigt tot panoramische uitzichten op de horizon, waardoor een directe ervaring van opeenvolgende en diverse verhalen ontstaat. De villa is gelegen in Navarino Residences, een verzameling luxe villa's voor privébezit in het hart van het resort Navarino Dunes.