Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hoofdkantoor

Nippo Junction

Hoofdkantoor Het hoofdkantoor van Nippo is gebouwd op een meerlagig kruispunt van stedelijke infrastructuur, een snelweg en een park. Nippo is een toonaangevend bedrijf in wegenbouw. Ze definiëren Michi, wat "straat" betekent in het Japans, als de basis van hun ontwerpconcept als "wat een verscheidenheid aan componenten verbindt". Michi verbindt het gebouw met de stedelijke context en verbindt ook individuele werkplekken met elkaar. Michi werd verbeterd om creatieve verbindingen te smeden en om de Junction Place te realiseren als een unieke werkplek die alleen hier bij Nippo mogelijk is.

Privéwoning

Bbq Area

Privéwoning Het bbq-gebiedsproject is een ruimte waar buiten kan worden gekookt en het gezin kan worden herenigd. In Chili bevindt de bbq-ruimte zich meestal ver van het huis, maar in dit project maakt het deel uit van het huis dat het verenigt met de tuin door middel van grote lichtgevende vouwramen waardoor de magie van de tuinruimte het huis binnenstroomt. De vier ruimtes, natuur, zwembad, eten en koken zijn verenigd in een uniek design.

Gevelarchitectuur Ontwerp

Cecilip

Gevelarchitectuur Ontwerp Het ontwerp van de envelop van Cecilip wordt gevormd door een superpositie van horizontale elementen die het mogelijk maken om de organische vorm te bereiken die het volume van het gebouw onderscheidt. Elke module is samengesteld uit secties van lijnen die zijn ingeschreven binnen de straal van de te vormen kromming. De stukken gebruikten rechthoekige profielen van zilver geanodiseerd aluminium van 10 cm breed en 2 mm dik en werden op een samengesteld aluminium paneel geplaatst. Nadat de module was geassembleerd, werd het voorste deel bekleed met roestvrij staal van 22 gauge.

Store

Ilumel

Store Na bijna vier decennia geschiedenis is de Ilumel-winkel een van de grootste en meest prestigieuze bedrijven in de Dominicaanse Republiek op het gebied van meubelen, verlichting en decoratie. De meest recente interventie speelt in op de behoefte aan uitbreiding van de tentoonstellingsruimten en de definitie van een schonere en meer gearticuleerde route die het mogelijk maakt om de verscheidenheid aan beschikbare collecties te waarderen.

Kunstinstallatieontwerp

Hand down the Tale of the HEIKE

Kunstinstallatieontwerp Driedimensionaal podiumontwerp met gebruikmaking van de hele podiumruimte. We tasten naar nieuwe Japanse dans, en dit is een ontwerp van de podiumkunst dat gericht was op de ideale vorm van hedendaagse Japanse dans. In tegenstelling tot traditionele Japanse dans tweedimensionale podiumkunst, driedimensionaal ontwerp dat profiteert van de hele podiumruimte.

Hotelrenovatie

Renovated Fisherman's House

Hotelrenovatie Het SIXX hotel is gelegen in het dorp Houhai aan de Haitang Bay in Sanya. De Chinese Zuidzee ligt op 10 meter afstand tegenover het hotel, en de Houhai staat bekend als het paradijs van de surfer in China. De architect transformeerde het oorspronkelijke gebouw met drie verdiepingen, dat jarenlang dienst doet aan een lokale vissersfamilie, tot een resort-hotel met een surfthema, door de oude structuur te versterken en de ruimte binnenin op te knappen.