Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctioneel Complex

Crab Houses

Multifunctioneel Complex Op de uitgestrekte vlakte van de Silezische Laaglanden staat één magische berg alleen, bedekt met mist van mysterie, die hoog boven het pittoreske stadje Sobotka uittorent. Daar, te midden van natuurlijke landschappen en een legendarische locatie, staat het Crab Houses-complex: een onderzoekscentrum gepland. Als onderdeel van het revitaliseringsproject van de stad moet het creativiteit en innovativiteit ontketenen. De plaats brengt wetenschappers, kunstenaars en de lokale gemeenschap samen. De vorm van de paviljoens is geïnspireerd op krabben die de kabbelende zee van gras binnenkomen. Ze worden 's nachts verlicht en lijken op vuurvliegjes die boven de stad zweven.

Apotheek

Izhiman Premier

Apotheek Het nieuwe Izhiman Premier-winkelontwerp is geëvolueerd rond het creëren van een trendy en moderne ervaring. De ontwerper gebruikte een andere mix van materialen en details om elke hoek van de getoonde items te bedienen. Elk displaygebied werd afzonderlijk behandeld door de materiaaleigenschappen en de tentoongestelde goederen te bestuderen. Een combinatie van materialen creëren tussen Calcutta-marmer, walnoothout, eikenhout en glas of acryl. Als gevolg hiervan was de ervaring gebaseerd op elke functie en klantvoorkeuren met een modern en elegant ontwerp dat compatibel was met de weergegeven items.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom De risicovolle winkel is ontworpen en gemaakt door smallna, een ontwerpstudio en vintage galerij, opgericht door Piotr Płoski. De taak bracht veel uitdagingen met zich mee, aangezien de boetiek zich op de tweede verdieping van een woonhuis bevindt, geen etalage heeft en een oppervlakte heeft van slechts 80 m². Hier kwam het idee om de oppervlakte te verdubbelen door zowel de ruimte aan het plafond als de vloerruimte te benutten. Er ontstaat een gastvrije, huiselijke sfeer, ook al hangt het meubel feitelijk ondersteboven aan het plafond. Risicovolle winkel is ontworpen tegen alle regels in (het tart zelfs de zwaartekracht). Het weerspiegelt volledig de geest van het merk.

Stadiongastvrijheid

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadiongastvrijheid Het project van de nieuwe Sky-lounges is slechts de eerste stap van het enorme renovatieprogramma dat AC Milan en FC Internazionale, samen met de gemeente Milaan, uitvoeren met als doel het San Siro-stadion te transformeren in een multifunctionele faciliteit die alle de belangrijke gebeurtenissen waarmee Milano te maken zal krijgen tijdens de komende EXPO 2015. Na het succes van het skybox-project heeft Ragazzi & Partners het idee uitgevoerd om een nieuw concept van hospitality-ruimtes te creëren bovenop de grote tribune van het San Siro Stadium.

Kantoor Kleinschaligheid

Conceptual Minimalism

Kantoor Kleinschaligheid Het interieurontwerp is gestreept tot een esthetisch, maar niet functioneel minimalisme. De open ruimte wordt benadrukt door strakke lijnen, grote glazen openingen die veel natuurlijk daglicht binnenlaten, waardoor lijn en vlak de fundamentele structurele en esthetische elementen kunnen worden. Het gebrek aan rechte hoeken bepaalde de noodzaak om een meer dynamische kijk op de ruimte te krijgen, terwijl de keuze voor een licht kleurenpalet in combinatie met materiaal en textuurverscheidenheid ruimte en functionele eenheid mogelijk maakt. Onafgewerkte betonafwerkingen komen uit op de muren om een contrast toe te voegen tussen wit-zacht en ruw-grijs.