Design tijdschrift
Design tijdschrift
Evenementmarketingmateriaal

Artificial Intelligence In Design

Evenementmarketingmateriaal Het grafische ontwerp geeft een visuele weergave van hoe kunstmatige intelligentie in de nabije toekomst een bondgenoot kan worden voor ontwerpers. Het biedt inzicht in hoe AI kan helpen bij het personaliseren van de ervaring voor de consument, en hoe creativiteit in het vizier van kunst, wetenschap, techniek en design zit. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference is een driedaags evenement in San Francisco, CA in november. Elke dag is er een ontwerpworkshop, lezingen van verschillende sprekers.

Visuele Communicatie

Finding Your Focus

Visuele Communicatie De ontwerper wil een visueel concept weergeven dat een conceptueel en typografisch systeem demonstreert. Zo bestaat compositie uit een specifiek vocabulaire, nauwkeurige metingen en centrale specificaties waar de ontwerper goed rekening mee heeft gehouden. De ontwerper heeft ook gestreefd naar een duidelijke typografische hiërarchie om de volgorde vast te stellen en te verplaatsen waarin het publiek informatie van het ontwerp ontvangt.

Jacht

Atlantico

Jacht De Atlantico van 77 meter is een plezierjacht met uitgebreide buitenruimtes en brede binnenruimtes, waardoor de gasten kunnen genieten van het zeezicht en ermee in contact kunnen komen. Het doel van het ontwerp was om een modern jacht te creëren met tijdloze elegantie. Bijzondere aandacht ging uit naar de verhoudingen om het profiel laag te houden. Het jacht heeft zes dekken met voorzieningen en diensten als helikopterplatform, tendergarages met speedboot en jetski. Zes suitehutten bieden plaats aan twaalf gasten, terwijl de eigenaar een terras heeft met een buitenlounge en een jacuzzi. Er is een buitenbad en een binnenbad van 7 meter. Het jacht heeft een hybride voortstuwing.

Branding

Cut and Paste

Branding Deze projecttoolkit, Knippen en plakken: visueel plagiaat voorkomen, behandelt een onderwerp dat iedereen in de ontwerpindustrie kan raken, en toch is visueel plagiaat een onderwerp dat zelden wordt besproken. Dit kan te wijten zijn aan de ambiguïteit tussen het nemen van een referentie uit een afbeelding en het kopiëren ervan. Daarom stelt dit project voor om de grijze gebieden rond visueel plagiaat onder de aandacht te brengen en dit op de voorgrond te plaatsen van gesprekken over creativiteit.

Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Well-being Is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd, holistisch therapiebedrijf dat diensten levert zoals reflexologie, holistische massage en reiki om lichaam, geest en ziel te verjongen. De visuele taal van het merk P&PW is gebaseerd op deze wens om een vredige, kalmerende en ontspannende staat op te roepen, geïnspireerd door nostalgische jeugdherinneringen aan de natuur, met name puttend uit de flora en fauna die te vinden zijn in rivieroevers en boslandschappen. Het kleurenpalet is geïnspireerd op Georgian Water-elementen in zowel hun oorspronkelijke als geoxideerde staat en maakt opnieuw gebruik van nostalgie naar vervlogen tijden.

Boek

The Big Book of Bullshit

Boek De publicatie Big Book of Bullshit is een grafische verkenning van waarheid, vertrouwen en leugens en is verdeeld in 3 visueel naast elkaar geplaatste hoofdstukken. De waarheid: een geïllustreerd essay over de psychologie van misleiding. The Trust: een visueel onderzoek naar het begrip vertrouwen en The Lies: een geïllustreerde galerij met bullshit, allemaal afgeleid van anonieme bekentenissen van bedrog. De visuele lay-out van het boek is geïnspireerd op de "Van de Graaf canon" van Jan Tschichold, die in boekontwerp wordt gebruikt om een pagina in aangename proporties op te delen.