Design tijdschrift
Design tijdschrift
Privétuin

Ryad

Privétuin De uitdaging bestond erin een oud landhuis te moderniseren en er een rijk van rust en stilte van te maken, waarbij zowel op architectonisch als op landschapsgebied uitgebreid werd gewerkt. De gevel werd vernieuwd, er werd civiel werk verricht aan de bestrating en het zwembad en de keermuren werden gebouwd, waardoor nieuwe smeedijzerwerken werden gecreëerd voor de bogen, muren en hekken. Tuinieren, irrigatie en het reservoir, maar ook verlichting, meubels en accessoires kwamen uitgebreid aan bod.

Café En Restaurant

Roble

Café En Restaurant Het idee voor het ontwerp is ontleend aan de Amerikaanse steak- en rookhokken, en als resultaat van het eerste faseonderzoeksteam besloot het onderzoeksteam hout en leer te gebruiken met donkere kleuren zoals zwart en groen, samen met goud en roze goud werd genomen met een warm en licht luxe licht. De kenmerken van het ontwerp zijn 6 grote hangende kroonluchters die bestaan uit 1200 handgemaakt geanodiseerd staal. Evenals de barteller van 9 meter, die wordt afgedekt door een paraplu van 275 centimeter die bestaat uit mooie en verschillende flessen, zonder enige ondersteuning de barteller.

Spreker

Sperso

Spreker Sperso komt uit twee woorden van sperma en geluid. De specifieke vorm van de glazige bubbel en luidspreker in zijn kuil op het hoofd verwijst naar een gevoel van mannelijkheid en een diepe penetratie van geluid rond de omgeving, net zoals het vuur van een mannelijk sperma in de vrouwelijke eicel tijdens het paren. Het doel is om in de omgeving een hoog vermogen en geluid van hoge kwaliteit te produceren. Het draadloze systeem stelt de gebruiker in staat om zijn mobiele telefoon, laptop, tablets en andere apparaten via Bluetooth met de luidspreker te verbinden. Deze plafondspeaker is speciaal te gebruiken in woonkamer, slaapkamers en tv-kamer.

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling

Technology Center

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling Het architectonisch project van het Technologiecentrum heeft als leidraad de integratie van het architectonisch ensemble in het omringende landschap, een rustige en aangename ruimte. Dit bepalende idee maakt van het ensemble een gehumaniseerd herkenningspunt, bestemd voor de noodzakelijke intellectuele onderdompeling van de onderzoekers die erin zullen handelen, uitgedrukt in zijn plastische en constructieve bedoeling. Het opvallende en geïntegreerde ontwerp van de daken in concave en convexe vorm raakt bijna de geaccentueerde horizontale lijnen die zo de belangrijkste kenmerken van het architectonische complex definiëren.

Kruk

Ane

Kruk De kruk Ane heeft massief houten latten die harmonieus lijken te zweven, maar onafhankelijk van de houten poten, boven het stalen frame. De ontwerper stelt dat de kruk, met de hand vervaardigd van gecertificeerd milieuvriendelijk hout, is gevormd door het unieke gebruik van meerdere stukken van één vorm van hout die op een dynamische manier zijn gepositioneerd en gezaagd. Wanneer je op de kruk zit, worden de lichte stijging van de hoek naar de rug en de afrolhoeken aan de zijkanten zo afgewerkt dat er een natuurlijke, comfortabele zithouding ontstaat. De Ane-kruk heeft precies de juiste complexiteit om een elegante afwerking te creëren.

Verpakking Voor Thee

Seven Tea House

Verpakking Voor Thee Tea Hall Brand, die het beeld neemt van het vrij en ontspannen morsen en verspreiden van thee, het concept van het thee zetten, sterk of zwak, onvoorspelbaar transformerend, als het element van het schilderen van thee tijdens het proeven van thee. De nonchalante charme van het nemen van thee als inkt en het gebruik van de vinger als pen, en de uitgestrekte geest van de theehalfamilie die met het landschap leeft, schetsen. Het originele ontwerp van de verpakking straalt een gezellige sfeer uit en geeft uitdrukking aan de aangename tijd van het leven met thee.