Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fabriek

Shamim Polymer

Fabriek De fabriek moet drie programma's onderhouden, waaronder de productiefaciliteit en het laboratorium en kantoor. Het ontbreken van gedefinieerde functionele programma's in dit soort projecten is de reden voor hun onaangename ruimtelijke kwaliteit. Dit project probeert dit probleem op te lossen door circulatie-elementen te gebruiken om niet-gerelateerde programma's te verdelen. Het ontwerp van het gebouw draait om twee lege ruimtes. Deze lege ruimtes creëren de mogelijkheid om functioneel niet-gerelateerde ruimtes te scheiden. Tegelijkertijd fungeert het als een middelste binnenplaats waar elk deel van het gebouw met elkaar is verbonden.

Interieurontwerp

Corner Paradise

Interieurontwerp Aangezien de site zich op een hoekperceel in de drukke stad bevindt, hoe kan ze dan rust vinden in de lawaaierige buurt met behoud van vloervoordelen, ruimtelijke bruikbaarheid en architecturale esthetiek? Deze vraag maakte het ontwerp in het begin behoorlijk uitdagend. Om de privacy van de bewoning grotendeels te vergroten met behoud van goede verlichting, ventilatie en velddiepte, deed de ontwerper een gewaagd voorstel, een binnenlandschap bouwen. Dat wil zeggen, een kubusvormig gebouw met drie verdiepingen bouwen en de voor- en achtertuinen naar het atrium verplaatsen , om een groen- en waterlandschap te creëren.

Woonhuis

Oberbayern

Woonhuis De ontwerper gelooft dat de diepgang en betekenis van de ruimte leven in de duurzaamheid die voortkomt uit de eenheid van onderling verbonden en codependent mens, ruimte en omgeving; vandaar dat met enorme originele materialen en gerecycled afval het concept wordt gematerialiseerd in de ontwerpstudio, een combinatie van thuis en kantoor, voor een ontwerpstijl die samengaat met de omgeving.

Conceptuele Tentoonstelling

Muse

Conceptuele Tentoonstelling Mus is een experimenteel ontwerpproject dat de muzikale perceptie van de mens bestudeert door middel van drie installatie-ervaringen die verschillende manieren bieden om muziek te ervaren. De eerste is puur sensationeel met behulp van thermo-actief materiaal, en de tweede toont de gedecodeerde perceptie van muzikale ruimtelijkheid. De laatste is een vertaling tussen muzieknotatie en visuele vormen. Mensen worden aangemoedigd om met de installaties om te gaan en de muziek visueel te verkennen met hun eigen perceptie. De belangrijkste boodschap is dat ontwerpers zich bewust moeten zijn van hoe perceptie hen in de praktijk beïnvloedt.

Merkidentiteit

Math Alive

Merkidentiteit Dynamische grafische motieven verrijken het leereffect van rekenen in de blended leeromgeving. Parabolische grafieken uit de wiskunde inspireerden het logo-ontwerp. Letter A en V zijn verbonden met een doorlopende lijn, die de interactie tussen een opvoeder en een student aantoont. Het brengt de boodschap over dat Math Alive gebruikers begeleidt om whizzkids in wiskunde te worden. De belangrijkste visuals vertegenwoordigen de transformatie van abstracte wiskundige concepten in driedimensionale afbeeldingen. De uitdaging was om de leuke en boeiende setting voor de doelgroep in evenwicht te brengen met professionaliteit als een educatief technologiemerk.

Sieraden Collectie

Biroi

Sieraden Collectie Biroi is een 3D-geprinte sieradenserie die is geïnspireerd op de legendarische feniks van de lucht, die zichzelf in de vlammen werpt en uit zijn eigen as herboren wordt. Dynamische lijnen die de structuur vormen en het Voronoi-patroon verspreid over het oppervlak symboliseren de feniks die herleeft uit de brandende vlammen en de lucht in vliegt. Patroon verandert van grootte om over het oppervlak te stromen en geeft een gevoel van dynamiek aan de structuur. Het ontwerp, dat op zichzelf al een sculptuurachtige aanwezigheid laat zien, geeft de drager de moed om een stap voorwaarts te zetten door zijn uniciteit naar voren te brengen.