Design tijdschrift
Design tijdschrift
Dressoir

Arca

Dressoir Arca is een monoliet die gevangen zit in een net, een kist die samen met zijn inhoud op drift drijft. De gelakte mdf-container, ingesloten in een ideaal net van massief eikenhout, is uitgerust met drie totale afzuigladen die kunnen worden georganiseerd volgens verschillende behoeften. Het stijve massief eiken net is gemodelleerd om plaats te bieden aan de thermogevormde glasplaten, om een organische vorm te verkrijgen die een spiegel van water simuleert. De gehele kast rust op een transparante methacrylaat drager om het ideale zweven te benadrukken.

Container

Goccia

Container Goccia is een container die het huis versiert met zachte vormen en warmwitte lichten. Het is de moderne huiselijke haard, het ontmoetingspunt voor een happy hour met vrienden in de tuin of de salontafel om een boek te lezen in de woonkamer. Het is een set keramische bakjes die geschikt zijn voor de warme winterdeken, maar ook voor seizoensfruit of een frisse zomerdrankfles ondergedompeld in ijs. De containers hangen met een touw aan het plafond en kunnen op de gewenste hoogte worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar in 3 maten, waarvan de grootste kan worden aangevuld met een massief eiken blad.

Tafel

Chiglia

Tafel Chiglia is een sculpturale tafel waarvan de vormen doen denken aan die van een boot, maar ze vertegenwoordigen ook het hart van het hele project. Het concept is bestudeerd in de vorm van een modulaire ontwikkeling uitgaande van het hier voorgestelde basismodel. De lineariteit van de zwaluwstaartbalk gecombineerd met de mogelijkheid van de wervels om er vrij overheen te schuiven, garandeert de stabiliteit van de tafel en laat deze zich in lengte ontwikkelen. Deze functies maken het gemakkelijk aan te passen aan de doelomgeving. Het is voldoende om het aantal wervels en de lengte van de balk te vergroten om de gewenste afmetingen te verkrijgen.

Klok

Reverse

Klok Terwijl de tijd voorbij vliegt, zijn klokken hetzelfde gebleven. Reverse is geen gewone klok, het is de omkering, een minimalistisch klokontwerp met subtiele veranderingen waardoor het uniek is. De naar binnen wijzende hand draait in de buitenste ring om het uur aan te geven. Het naar buiten wijzende handje staat alleen en draait om de minuten aan te geven. Omgekeerde is gemaakt door alle elementen van een klok te verwijderen behalve de cilindrische basis, van daaruit nam de verbeelding het over. Dit klokontwerp is bedoeld om u eraan te herinneren de tijd te omarmen.

Eettafel

Ska V29

Eettafel Massief natuurlijk larikshouten tafel bewerkt met numerieke besturingsmachines en met de hand afgewerkt, de bijzonderheid is de vorm die doet denken aan de positie van de bomen, afgebroken door de Vaia-storm die de Dolomieten trof en vertegenwoordigd door massief houten larikshouten bijlen zelf. Het met de hand gepolijste oppervlak maakt het oppervlak ondoorzichtig en glad aanvoelend en accentueert de aderen en vormen. De basis, gemaakt van gepoedercoat staal, vertegenwoordigt het dennenbos voordat de storm voorbijgaat.

Kinetische Elektronische Drums Show

E Drum

Kinetische Elektronische Drums Show Geïnspireerd door een gyrosfeer. de show combineert een aantal elementen die samen een bijzondere ervaring creëren. De installatie verandert van vorm en creëert een dynamische omgeving waarin de drummer kan optreden. Edrum doorbreekt de barrière tussen klanklicht en ruimte, elke noot vertaalt zich in licht.