Design tijdschrift
Design tijdschrift
Workout Siliconen Waterfles

Happy Aquarius

Workout Siliconen Waterfles Happy Aquarius is een veilige waterfles met goede grip voor alle leeftijden. Het heeft een gladde, glimlachende krommingsvorm en een opvallende verschijning met dubbelzijdige kleuren, die een gevoel van jong, energiek en modieus presenteert. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen van voedingskwaliteit, met een temperatuurbereik van 220 graden. C tot -40 graden. C, geen weekmaker uitgeloogd en is BPA-vrij. De zacht aanvoelende oppervlaktecoating zorgt voor een zijdezacht gevoel, prettig in de hand en grip. De veerkracht, elasticiteit en de holle structuur zorgen ervoor dat de fles zowel als grijper als als lichtgewicht halter kan werken.

Hotelvoorzieningen

Marn

Hotelvoorzieningen Geïnspireerd door de feestelijke snacks van de traditionele Tainan-cultuur (een oude stad in Taiwan vol met cultureel erfgoed), door ze om te vormen tot een reeks hotelvoorzieningen, betekent deze reeks feestelijke snacks bij de lokale bevolking altijd bekend als & quot; Marn & quot ;, vervulling in de Chinese cultuur; schildpadvormige rijstcake als handzeep en zeepbakje, mungbooncake als toiletartikelen, tang yuan zoete knoedel als handcrème en gestoomd broodje & amp; Tainan-cake met bruine suikerbroodjes als theeservies. Het cultureel erfgoed van Tainan zou wijdverspreid kunnen zijn over de wereld, aangezien het hotel een mooi platform is om de lokale cultuur te promoten.

Gelamineerde Bamboe Kruk

Kala

Gelamineerde Bamboe Kruk Kala, een kruk gemaakt van gelamineerd bamboe met een intrekbaar mechanisme in de centrale as. Met een oliepapier paraplu-structuur als inspiratiebron, werd de gelamineerde bamboestrip met warmte gebakken en vastgeklemd in de houten mal die in vorm boog, wat zijn eenvoud en oosterse charme toonde. Interessant is dat de elasticiteit van de ontworpen gelamineerde bamboestructuur en het intrekbare mechanisme in de centrale as, iemands interactie zal vinden wanneer hij op Kala-kruk zit, hij licht en soepel zal dalen, en wanneer hij opstaat van Kala-kruk, zal hij weer opstijgen naar zijn positie .

Ademtraining

P Y Lung

Ademtraining Is een speelgoedachtig apparaatontwerp voor alle leeftijden, zodat iedereen baat zal hebben bij regelmatige ademtraining om de longcapaciteit te vergroten door de bal te blazen om door tracks met verschillende checkpoints te gaan om het in- en uitademen van lucht te beheersen. De tracks zijn verkrijgbaar in verschillende modules, flexibel en uitwisselbaar. Een magnetische mechanismestructuur ontworpen in de adembouwer die aanpassing biedt aan de ademhalingsconditie.

Meubelset

ChuangHua Tracery

Meubelset ChuangHua Tracery geschikt voor home deco, commerciële ruimte, hotel of studio waarvan de essentie is geïnspireerd op ChuangHua, het Chinese patroon van raamroosters. Het gebruik van buigtechnologie van plaatstaal en poedercoating in levendige roodachtige kleuren met puur wit dat de feestelijke uitstraling verlichtte, waardoor ze vrij waren van het metaalachtige beeld van hard, koud en zwaar. Esthetisch eenvoudig schoon en netjes in zijn structurele vorm ontworpen, wanneer licht door het lasersnijdende maaswerkpatroon valt, wordt de schaduw geprojecteerd op de omringende muur en vloer die een glimp van schoonheid laat zien.

Educatief Speelgoed

GrowForest

Educatief Speelgoed Kinderen helpen de duurzame ontwikkelingsdoelen van het leven op het land, de bescherming, het behoud en het herstel van bosbouw te begrijpen. Bomen model identiek aan Taiwan binnenlandse houtsoorten acacia, wierookceder, Tochigi, Taiwanese spar, kamferboom en Aziatische spar. Warme aanraking van houten textuur, de unieke geur van elke boomsoort en het hoogteterrein voor verschillende boomsoorten. Een geïllustreerd verhalenboek helpt kinderen diep te wortelen met het concept van bosbehoud, verschillen tussen Taiwanese boomsoorten te leren, en het concept van beschermde bossen met het prentenboek te brengen.