Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gelamineerde Bamboe Kruk

Kala

Gelamineerde Bamboe Kruk Kala, een kruk gemaakt van gelamineerd bamboe met een intrekbaar mechanisme in de centrale as. Met een oliepapier paraplu-structuur als inspiratiebron, werd de gelamineerde bamboestrip met warmte gebakken en vastgeklemd in de houten mal die in vorm boog, wat zijn eenvoud en oosterse charme toonde. Interessant is dat de elasticiteit van de ontworpen gelamineerde bamboestructuur en het intrekbare mechanisme in de centrale as, iemands interactie zal vinden wanneer hij op Kala-kruk zit, hij licht en soepel zal dalen, en wanneer hij opstaat van Kala-kruk, zal hij weer opstijgen naar zijn positie .

Ademtraining

P Y Lung

Ademtraining Is een speelgoedachtig apparaatontwerp voor alle leeftijden, zodat iedereen baat zal hebben bij regelmatige ademtraining om de longcapaciteit te vergroten door de bal te blazen om door tracks met verschillende checkpoints te gaan om het in- en uitademen van lucht te beheersen. De tracks zijn verkrijgbaar in verschillende modules, flexibel en uitwisselbaar. Een magnetische mechanismestructuur ontworpen in de adembouwer die aanpassing biedt aan de ademhalingsconditie.

Meubelset

ChuangHua Tracery

Meubelset ChuangHua Tracery geschikt voor home deco, commerciële ruimte, hotel of studio waarvan de essentie is geïnspireerd op ChuangHua, het Chinese patroon van raamroosters. Het gebruik van buigtechnologie van plaatstaal en poedercoating in levendige roodachtige kleuren met puur wit dat de feestelijke uitstraling verlichtte, waardoor ze vrij waren van het metaalachtige beeld van hard, koud en zwaar. Esthetisch eenvoudig schoon en netjes in zijn structurele vorm ontworpen, wanneer licht door het lasersnijdende maaswerkpatroon valt, wordt de schaduw geprojecteerd op de omringende muur en vloer die een glimp van schoonheid laat zien.

Educatief Speelgoed

GrowForest

Educatief Speelgoed Kinderen helpen de duurzame ontwikkelingsdoelen van het leven op het land, de bescherming, het behoud en het herstel van bosbouw te begrijpen. Bomen model identiek aan Taiwan binnenlandse houtsoorten acacia, wierookceder, Tochigi, Taiwanese spar, kamferboom en Aziatische spar. Warme aanraking van houten textuur, de unieke geur van elke boomsoort en het hoogteterrein voor verschillende boomsoorten. Een geïllustreerd verhalenboek helpt kinderen diep te wortelen met het concept van bosbehoud, verschillen tussen Taiwanese boomsoorten te leren, en het concept van beschermde bossen met het prentenboek te brengen.

Metalen Buitenstoel

Tomeo

Metalen Buitenstoel In de jaren 60 ontwikkelden visionaire ontwerpers de eerste kunststof meubelen. Het talent van de ontwerpers in combinatie met de veelzijdigheid van de stof leidde tot de onmisbaarheid ervan. Zowel ontwerpers als consumenten raakten eraan verslaafd. Tegenwoordig kennen we de gevaren voor het milieu. Toch blijven de terrassen van restaurants gevuld met plastic stoelen. Dit komt doordat de markt weinig alternatief biedt. De designwereld blijft dunbevolkt met fabrikanten van stalen meubelen, die soms zelfs ontwerpen uit het einde van de 19e eeuw heruitgeven… Hier komt de geboorte van Tomeo: een moderne, lichte en stapelbare stalen stoel.

Lantaarninstallatie

Linear Flora

Lantaarninstallatie Linear Flora is geïnspireerd op het nummer "drie" van de bougainville, de bloem van Pingtung County. Afgezien van de drie bougainvillea-bloemblaadjes die van onderaf op het kunstwerk te zien waren, konden variaties en de veelvouden van drie in verschillende aspecten worden gezien. Om het 30-jarig jubileum van het Taiwan Lantern Festival te vieren, werd lichtontwerpkunstenaar Ray Teng Pai uitgenodigd door de afdeling Culturele Zaken van Pingtung County om een onconventionele lantaarn te maken, de unieke combinatie van vorm en technologie, die een boodschap overbrengt om het erfgoed van het festival te transformeren. en het verbinden met de toekomst.