Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kleed

Hair of Umay

Kleed Dit vloerkleed is gemaakt in een oude nomadische techniek, beschermd door de UNESCO-lijst van immaterieel cultureel erfgoed dat dringend veilig moet worden bewaard en haalt het beste uit wol dankzij de kleurverloop van wol en fijne handstiksels die een volumetrische textuur creëren. Dit vloerkleed is 100% met de hand gemaakt en is gemaakt van natuurlijke tinten wol plus een gelige tint geverfd met uienschelp. Een gouden draad die door het kleed gaat, legt een statement af en doet denken aan het haar dat vrij in de wind waait - het haar van de nomadische godin Umay - beschermer van vrouwen en kinderen.

Koffiemachine

Lavazza Desea

Koffiemachine Een vriendelijke machine ontworpen om het complete pakket Italiaanse koffiecultuur te bieden: van espresso tot authentieke cappuccino of latte. De aanraakinterface verdeelt de selecties in twee afzonderlijke groepen: een voor koffie en een voor melk. De dranken kunnen gepersonaliseerd worden met boostfuncties voor temperatuur en melkschuim. Noodzakelijke service wordt in het midden aangegeven met verlichte pictogrammen. De machine wordt geleverd met een speciale glazen mok en past de vormtaal van Lavazza toe met gecontroleerde oppervlaktestructuur, verfijnde details en speciale aandacht voor kleuren, materialen en amp; af hebben.

Koffiemachine

Lavazza Idola

Koffiemachine Een perfecte oplossing voor koffieliefhebbers die thuis op zoek zijn naar een echte Italiaanse espresso-ervaring. De aanraakgevoelige gebruikersinterface met akoestische feedback heeft vier selecties en een temperatuurverhogingsfunctie die voor elke smaak of gelegenheid een op maat gemaakte ervaring biedt. De machine geeft aan dat er water ontbreekt, een container met volle doppen of de noodzaak van ontkalken door middel van extra verlichte pictogrammen en het lekbakje kan eenvoudig worden aangepast. Het ontwerp met zijn open geest, hoogwaardige oppervlaktestructuur en verfijnde details is een evolutie van de gevestigde vormtaal van Lavazza.

Espressomachine

Lavazza Tiny

Espressomachine Een kleine, vriendelijke espressomachine die authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij u thuis brengt. Het ontwerp is vrolijk mediterraan - samengesteld uit formele basisbouwstenen - viert kleuren en past de ontwerptaal van Lavazza toe op het oppervlak en de detaillering. De hoofdschaal is gemaakt uit één stuk en heeft zachte maar nauwkeurig gecontroleerde oppervlakken. De centrale top voegt visuele structuur toe en het frontale patroon herhaalt het horizontale thema dat vaak aanwezig is op Lavazza-producten.

Bank

Gloria

Bank Design is niet alleen een uiterlijke vorm, maar het is ook een onderzoek naar de interne structuur, ergonomie en essentie van een object. In dit geval is de vorm een zeer sterke component, en het is de snit die aan het product is gegeven dat het zijn bijzonderheid geeft. Het voordeel van Gloria heeft de kracht om 100% op maat te zijn, door verschillende elementen, materialen en afwerkingen toe te voegen. De grote bijzonderheid zijn alle extra elementen die kunnen worden toegevoegd met de magneten op de structuur, waardoor het product honderden verschillende vormen krijgt.

Glazen Vaas

Jungle

Glazen Vaas Geïnspireerd door de natuur, is het uitgangspunt van de Jungle-glascollectie om objecten te creëren die hun waarde halen uit de kwaliteit, het ontwerp en het materiaal. Simpele vormen weerspiegelen de sereniteit van het medium, terwijl ze tegelijkertijd gewichtloos en sterk zijn. Vazen zijn mondgeblazen en met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd. Het ritme van het glasproductieproces zorgt ervoor dat elk object in de Jungle Collectie een uniek kleurenspel heeft dat de beweging van golven nabootst.