Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fotoinstallatie

Decor

Fotoinstallatie In een modelbouw wil ik gedachten geven over de werkelijkheid, die we beschouwen als de onze en die beschouwen als een scenografie van een ingebeeld scenario. Een scenario van nature incidenteel en bederfelijk. Wat zit erachter of wat zal er gebeuren als de decoratievormen misschien geen komende apocalyps zijn, maar de creatie van een nieuw proces. Nog een foto van wat er zou kunnen gebeuren als de show voorbij is.

Naam van het project : Decor, Naam van de ontwerper : Johanna Mårtensson, Naam van de cliënt : Johanna Mårtensson.

Decor Fotoinstallatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.