Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Vivifying Minimalism

Huisstijl Het resultaat was om een eigentijdse ruimte te creëren die therapieën op maat maakt op basis van geavanceerde technologie terwijl klassieke spabehandelingen worden aangeboden. Het resulterende voorstel was om een dynamische ruimte te creëren die de soberheid van wetenschappelijke laboratoria uitstraalt en tegelijkertijd vertrouwde connotaties van warme klassieke interieurs toevoegt. De inspiratie voor de grondlobby kwam van de zenfilosofie en de dyadische aard van de kosmos. Witte lavaplaster met een klinische witte en wetenschappelijke reden, chocoladebruin uit een klassiek palet met een smaakvolle connotatie van menselijke verlangens.

Medisch Centrum

Neo Derm The Center

Medisch Centrum Het is ontworpen om het thema van lijnen weer te geven, en limoenkleurige highlights zijn net genoeg om de onstuimige en energieke ontwerpopdracht voor dit specifieke huidverzorgingscentrum te demonstreren. Balken van witte onderbroken lijnen lopen door het witte plafond en strekken zich dynamisch uit naar de omringende ruimte. De ontspanningsruimte naast de receptie is ingesteld op een limoengroene kleurtint van meubels tot tapijt die de jonge en verjongde merkessentie benadrukt door het uitzicht op de Victoria-haven.

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte

All Love in Town Sales Center

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte Commerciële ruimte zou ook een zakelijk georiënteerde activiteitenruimte kunnen zijn vol kunst en esthetiek, net als een theater en museum. Weinig ontwerpers hebben nooit gedacht dat de intensieve combinatie van mens en omgeving zo essentieel wordt dan we ooit hadden verwacht. We creëerden een binnenruimte die een snaar raakte bij mensen die er binnenkwamen door optimaal gebruik te maken van goedkope materialen - gloeilampen, pingpong- en kerstversieringsballen. maanden op dat moment in de hele branche vanwege het onderscheidende ontwerp.

Bioscoop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioscoop "Pixel" is het basiselement van afbeeldingen, ontwerper onderzoekt de relatie tussen beweging en pixel om het thema van dit ontwerp te worden. "Pixel" wordt toegepast in verschillende delen van de bioscoop. De grote zaal van de kassa herbergt een enorm gebogen envelop gevormd door meer dan 6000 stukjes roestvrijstalen panelen. De kenmerkende displaymuur is versierd met een enorme hoeveelheid vierkante stroken die uit de muur steken en de glamoureuze naam van cinema presenteren. In deze bioscoop zou iedereen genieten van de geweldige sfeer van de digitale wereld die wordt gegenereerd door de samenhang van alle "Pixel" -elementen.

Kantoor

White Paper

Kantoor Het canvasachtige interieur materialiseert een ruimte voor de creatieve bijdrage van de ontwerpers en creëert kansen voor talloze tentoonstellingen van ontwerpprocessen. Naarmate elk project vordert, worden de muren en planken bedekt met onderzoek, ontwerpschetsen en presentaties, waarbij de evolutie van elk ontwerp wordt vastgelegd en het dagboek van de ontwerpers wordt. De witte vloeren en de koperen deur, die uniek en gedurfd worden gebruikt voor robuust dagelijks gebruik, verzamelen de voetafdrukken en vingerafdrukken van het personeel en de klanten, getuige de groei van het bedrijf.

Café

Aix Arome Cafe

Café Het café is waar bezoekers het samenleven met oceanen voelen. Enorme eivormige structuur geplaatst in het midden van de ruimte fungeert tegelijkertijd als kassier en koffievoorziening. Het iconische uiterlijk van de stand is geïnspireerd op donkere en dof uitziende koffiebonen. Twee grote openingen aan de voorkant van beide zijden van de "grote boon" dienen als een goede bron van ventilatie en natuurlijk licht. Café zorgde voor een lange tafel als een stel octopussen en bubbels helemaal. De schijnbaar willekeurig hangende kroonluchters lijken op het zicht van vissen op het wateroppervlak, glanzende rimpelingen absorberen gezellig zonlicht uit de brede witte lucht.