Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roadshow Expositie

Boom

Roadshow Expositie Dit is een tentoonstellingsontwerpproject voor de roadshow van een trendy modemerk in China. Het thema van deze roadshow benadrukt het potentieel van de jeugd om hun eigen imago te stylen, en symboliseert het explosieve geluid dat deze roadshow voor het publiek maakte. Zigzagvorm werd gebruikt als het belangrijkste visuele element, maar met verschillende configuraties wanneer toegepast in de cabines in verschillende steden. De structuur van de beursstands waren allemaal "kit-of-parts", geprefabriceerd in de fabriek en ter plaatse geïnstalleerd. Sommige onderdelen kunnen worden hergebruikt of opnieuw worden geconfigureerd om een nieuw standontwerp te vormen voor de volgende stop van de roadshow.

Verkoopkantoor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Verkoopkantoor “Mountain” is het hoofdthema van dit verkoopkantoor, dat is geïnspireerd op de geografische achtergrond van Chongqing. Het patroon van grijze knikkers op de vloer vormt zich in een driehoekige vorm; en er zijn veel vreemde en scherpe hoeken en hoeken op de kenmerkende muren en de onregelmatig gevormde ontvangstbalies, om het concept van "berg" te demonstreren. Bovendien zijn de trappen die de verdiepingen met elkaar verbinden, ontworpen als doorgang door de grot. Ondertussen worden LED-verlichting aan het plafond opgehangen, waarbij de regenscène in de vallei wordt nagebootst en een natuurlijk gevoel wordt gegeven, om de hele indruk te verzachten.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Toen Gamsei in 2013 opende, werd hyperlokalisme geïntroduceerd in een praktijkgebied dat tot dan toe voornamelijk beperkt was tot de foodscene. Bij Gamsei worden ingrediënten voor cocktails ofwel wild gefokt of verbouwd door lokale artesische boeren. Het barinterieur is een duidelijke voortzetting van deze filosofie. Net als de cocktails schafte Buero Wagner alle materialen lokaal aan en werkte hij nauw samen met lokale fabrikanten om op maat gemaakte oplossingen te produceren. Gamsei is een volledig geïntegreerd concept dat van het drinken van een cocktail een nieuwe ervaring maakt.

Corporate Architecture Concept

ajando Next Level C R M

Corporate Architecture Concept ajando Loft Concept: Informatie is het bouwmateriaal van ons universum. In het havengebied van Mannheim, Duitsland, is een zeer ongebruikelijke loft gecreëerd. Het volledige ajando-team zal er vanaf januari 2013 wonen en werken. De architect Peter Stasek en het architectenbureau loftwerk in Karlsruhe staan achter het corporate architectuurconcept van de loft. Het is geïnspireerd op de kwantumfysica van Wheeler, de architectuur van Josef M. Hoffmann en natuurlijk de informatie-expertise van ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst door Ilona Koglin gratis journalist

Universiteitscafé

Ground Cafe

Universiteitscafé Het nieuwe 'Ground'-café dient niet alleen om sociale cohesie te creëren tussen docenten en studenten van de technische school, maar ook om interactie tussen en tussen leden van andere afdelingen van de universiteit te stimuleren. In ons ontwerp hebben we het onopgesmukte betonnen volume van een voormalige seminarruimte betrokken door een palet van walnotenplanken, geperforeerd aluminium en gespleten arduin over de muren, vloer en plafond van de ruimte te leggen.

Binnenruimte

Chua chu kang house

Binnenruimte Het acupunctuurpunt in dit huis was om het omsloten gebied te verbinden tot een geheel nieuw beeld van rust. Door dit te doen, wordt een bepaalde historische en rauwe charme hersteld om de leegte van het huis te beschermen. De nieuwe accommodatie wordt afgesloten met een verrassing van interieur binnen een interieur; droge en natte keuken in een keuken en eetkamer in een keuken. De leefruimte werd ook onderbroken door een indrukwekkende kunstaanval die al snel de elektrische bedrading van de persoonlijke behuizing is geworden. Om de algehele nadruk aan te vullen, zijn plakjes warm licht nodig om over alle gekleurde muren te kleuren.