Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieurontwerp

Suzhou MZS Design College

Interieurontwerp Dit project is gelegen in Suzhou, dat bekend staat om het traditionele Chinese tuinontwerp. De ontwerper streefde ernaar zowel haar modernistische gevoeligheden als de volkstaal van Suzhou samen te brengen. Het ontwerp is gebaseerd op de traditionele architectuur van Suzhou met het gebruik van witgekalkte muren van gips, maandeuren en ingewikkelde tuinarchitectuur om de volkstaal van Suzhou opnieuw te zien in een hedendaagse context. Meubels werden opnieuw gemaakt met gerecyclede takken, bamboe en strotouwen met deelname van studenten, wat de speciale betekenis gaf aan deze onderwijsruimte.

Restaurantbar Op Het Dak

The Atticum

Restaurantbar Op Het Dak De charme van een restaurant in een industriële omgeving moet worden weerspiegeld in de architectuur en inrichting. De speciaal voor dit project ontwikkelde zwart-grijze kalkpleister is daar een van de bewijzen van. De unieke, ruwe structuur loopt door alle kamers. Bij de gedetailleerde uitvoering is bewust gebruik gemaakt van materialen als ruw staal, waarvan lasnaden en slijpsporen zichtbaar bleven. Deze indruk wordt ondersteund door de keuze voor muntin-vensters. Deze koude elementen worden gecontrasteerd door warm eikenhout, met de hand geschaafd visgraatparket en een volledig beplante muur.

Verplaatsbaar Paviljoen

Three cubes in the forest

Verplaatsbaar Paviljoen Drie kubussen zijn het apparaat met de verschillende eigenschappen en functies (speeltoestellen voor kinderen, openbare meubels, kunstvoorwerpen, meditatieruimtes, priëlen, kleine rustruimtes, wachtkamers, stoelen met daken), en kunnen mensen frisse ruimtelijke ervaringen brengen. Drie kubussen kunnen door de grootte en de vorm gemakkelijk met een vrachtwagen vervoerd worden. Qua afmeting, de installatie (de hellingshoek), zitvlakken, ramen etc. is elke kubus karakteristiek vormgegeven. Drie kubussen verwijzen naar traditionele Japanse minimumruimtes zoals theeceremonieruimtes, met variabiliteit en mobiliteit.

Multifunctioneel Complex

Crab Houses

Multifunctioneel Complex Op de uitgestrekte vlakte van de Silezische Laaglanden staat één magische berg alleen, bedekt met mist van mysterie, die hoog boven het pittoreske stadje Sobotka uittorent. Daar, te midden van natuurlijke landschappen en een legendarische locatie, staat het Crab Houses-complex: een onderzoekscentrum gepland. Als onderdeel van het revitaliseringsproject van de stad moet het creativiteit en innovativiteit ontketenen. De plaats brengt wetenschappers, kunstenaars en de lokale gemeenschap samen. De vorm van de paviljoens is geïnspireerd op krabben die de kabbelende zee van gras binnenkomen. Ze worden 's nachts verlicht en lijken op vuurvliegjes die boven de stad zweven.

Apotheek

Izhiman Premier

Apotheek Het nieuwe Izhiman Premier-winkelontwerp is geëvolueerd rond het creëren van een trendy en moderne ervaring. De ontwerper gebruikte een andere mix van materialen en details om elke hoek van de getoonde items te bedienen. Elk displaygebied werd afzonderlijk behandeld door de materiaaleigenschappen en de tentoongestelde goederen te bestuderen. Een combinatie van materialen creëren tussen Calcutta-marmer, walnoothout, eikenhout en glas of acryl. Als gevolg hiervan was de ervaring gebaseerd op elke functie en klantvoorkeuren met een modern en elegant ontwerp dat compatibel was met de weergegeven items.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.