Design tijdschrift
Design tijdschrift
Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Toen Gamsei in 2013 opende, werd hyperlokalisme geĆÆntroduceerd in een praktijkgebied dat tot dan toe voornamelijk beperkt was tot de foodscene. Bij Gamsei worden ingrediĆ«nten voor cocktails ofwel wild gefokt of verbouwd door lokale artesische boeren. Het barinterieur is een duidelijke voortzetting van deze filosofie. Net als de cocktails schafte Buero Wagner alle materialen lokaal aan en werkte hij nauw samen met lokale fabrikanten om op maat gemaakte oplossingen te produceren. Gamsei is een volledig geĆÆntegreerd concept dat van het drinken van een cocktail een nieuwe ervaring maakt.

Corporate Architecture Concept

ajando Next Level C R M

Corporate Architecture Concept ajando Loft Concept: Informatie is het bouwmateriaal van ons universum. In het havengebied van Mannheim, Duitsland, is een zeer ongebruikelijke loft gecreĆ«erd. Het volledige ajando-team zal er vanaf januari 2013 wonen en werken. De architect Peter Stasek en het architectenbureau loftwerk in Karlsruhe staan achter het corporate architectuurconcept van de loft. Het is geĆÆnspireerd op de kwantumfysica van Wheeler, de architectuur van Josef M. Hoffmann en natuurlijk de informatie-expertise van ajando: "Information Makes the World Go Round". Tekst door Ilona Koglin gratis journalist

UniversiteitscafƩ

Ground Cafe

UniversiteitscafƩ Het nieuwe 'Ground'-cafƩ dient niet alleen om sociale cohesie te creƫren tussen docenten en studenten van de technische school, maar ook om interactie tussen en tussen leden van andere afdelingen van de universiteit te stimuleren. In ons ontwerp hebben we het onopgesmukte betonnen volume van een voormalige seminarruimte betrokken door een palet van walnotenplanken, geperforeerd aluminium en gespleten arduin over de muren, vloer en plafond van de ruimte te leggen.

Binnenruimte

Chua chu kang house

Binnenruimte Het acupunctuurpunt in dit huis was om het omsloten gebied te verbinden tot een geheel nieuw beeld van rust. Door dit te doen, wordt een bepaalde historische en rauwe charme hersteld om de leegte van het huis te beschermen. De nieuwe accommodatie wordt afgesloten met een verrassing van interieur binnen een interieur; droge en natte keuken in een keuken en eetkamer in een keuken. De leefruimte werd ook onderbroken door een indrukwekkende kunstaanval die al snel de elektrische bedrading van de persoonlijke behuizing is geworden. Om de algehele nadruk aan te vullen, zijn plakjes warm licht nodig om over alle gekleurde muren te kleuren.

Restaurant

Osaka

Restaurant Gelegen in de buurman Itaim Bibi (Sao Paulo, Braziliƫ), toont Osaka trots zijn architectuur en biedt een intieme en gezellige sfeer in de verschillende ruimtes. Het buitenterras naast de straat is de toegang tot een groene en moderne binnentuin, een verbinding tussen interieur, exterieur en natuur. De persoonlijke en verfijnde esthetiek werd gematerialiseerd door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen, ijzer en textiel. Lamellendaksysteem met gedimde verlichting en houtwerk werden zorgvuldig bestudeerd om het harmoniserende interieurontwerp te voltooien en de verschillende sferen te creƫren.

Wijntestfaciliteit

Grapevine House

Wijntestfaciliteit Grapevine House in de vorm van een abstracte druif, die bijna gratis is in afwachting van de wijngaard. Zijn belangrijkste ondersteunende element gegenereerd door een digitaal vervaardigde kolom vertegenwoordigt een eerbetoon aan een oude wijnstokwortel. De doorlopende glasgevel van het Grapevine House is naar alle richtingen open en maakt de directe landschapsbeleving van de wijngaard mogelijk. Op deze manier moet een visuele smaakverbetering van alle testwijnen worden verleend.