Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis

VH Green

Huis De woning is zowel vlak als stereoscopisch groen, wat een goede leefomgeving creëert voor zowel de bewoners als de stad. In de zonnige Aziatische regio is het gebruik van deze green door Breeze Soleil een zeer effectieve manier van denken. Niet alleen de functie van de parasol in de zomer maar ook bescherming van de privacy, vermijding van straatlawaai en verkoelend effect door automatische irrigatie kan worden bereikt.

Kerk

Mary Help of Christian Church

Kerk Gezien de uitbreiding van de katholieke gemeenschap en het toenemende aantal toeristen op het eiland Samui, Suratthani. Mary Help of Christian Church exterieur werd ontworpen in een gecombineerde vorm van biddende handen, Angle vleugels en de Stralen van de Heilige Geest. Interne ruimte, veiligheid zoals in de moederschoot. Door gebruik te maken van de lange en smalle lichte vide en een grote lichtgewicht isolatie werd een betonnen vleugel gebouwd die door de lichte vide loopt om een schaduw te creëren die met de tijd verandert en toch het interieurcomfort behoudt. Minimaliseer de symbolische versiering en het gebruik van natuurlijk materiaal als nederige gemoedsrust tijdens het bidden.

Woonhuis

Abstract House

Woonhuis De residentie gebruikt een moderne esthetiek met behoud van een centrale binnenplaats, die doet denken aan de traditionele Koeweitse praktijk bij het bouwen van huizen. Hier mag de residentie zowel het verleden als het heden erkennen, zonder te botsen. De waterpartij bij de treden van de hoofdingang veegt naar buiten, het glas van vloer tot plafond helpt de ruimtes meer open te houden, waardoor de gebruikers moeiteloos tussen buiten en binnen kunnen gaan, verleden en heden.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, dat zowel het zwarte aardewerk van de Sichuan Yingjing als de gewonnen grondmaterialen uit de metroconstructie als medium neemt, is een experimenteel restaurant dat is gebouwd op het hedendaagse experiment van traditionele volkskunst. Door de grens van materialen te doorbreken en de moderne vorm van traditionele volkskunst te onderzoeken, haalde Infinity Mind de pakkingen eruit die na het bakproces waren weggegooid van Yingjings zwarte aardewerk en gebruikte ze als het belangrijkste decoratie-element in Chuan's Kitchen II.

Café

Hunters Roots

Café In reactie op een opdracht voor een moderne, strakke esthetiek, werd een interieur gecreëerd dat geïnspireerd was op houten fruitkratten die in abstracte vorm werden gebruikt. De kratten vullen de ruimtes en creëren een meeslepende, bijna grotachtige sculpturale vorm, maar een die is gemaakt van eenvoudige en rechte geometrische vormen. Het resultaat is een schone en gecontroleerde ruimtelijke ervaring. Het slimme ontwerp maximaliseert ook de beperkte ruimte door praktische armaturen om te zetten in decoratieve elementen. De lichten, kasten en planken dragen bij aan het ontwerpconcept en de sculpturale visuele.

Servicekantoor

Miyajima Insurance

Servicekantoor Het concept van het project is "om het kantoor met de stad te verbinden" door te profiteren van de omgeving. De site bevindt zich op de plek waar overzichten van de stad staan. Om dit te bereiken is gekozen voor een tunnelvormige ruimte, die doorloopt vanaf de toegangspoort tot aan het einde van de kantoorruimte. De lijn van het plafondhout en de zwarte opening die is aangebracht, lichten en airconditioningarmaturen benadrukken de richting naar de stad.