Design tijdschrift
Design tijdschrift
Evenementactivering

Home

Evenementactivering Home omarmt de nostalgie van iemands persoonlijke woning en is een combinatie van oud en nieuw. Vintage schilderijen uit 1960 bedekken de achterwand, kleine persoonlijke aandenkens zijn verspreid over de display. Samen zijn deze dingen met elkaar verweven in een massa touw die samen één verhaal vormen, waar in afwachting van waar de toeschouwer staat, het een boodschap onthult.

Kunstinstallatie

The Future Sees You

Kunstinstallatie The Future Sees You presenteert de schoonheid van het optimisme dat wordt omarmd door de jonge creatieve volwassene - de toekomstige denkers, innovators, ontwerpers en kunstenaars van jouw wereld. Een dynamisch visueel verhaal, geprojecteerd door 30 vensters op 5 niveaus, de ogen flitsen door een levendig kleurenspectrum en lijken soms de menigte te volgen terwijl ze met vertrouwen de nacht in kijken. Door deze ogen zien ze de toekomst, de denker, vernieuwer, ontwerper en kunstenaar: de creatievelingen van morgen die de wereld zullen veranderen.

Sigarettenfilter

X alarm

Sigarettenfilter X alarm, is een alarm voor rokers om ze te laten beseffen wat ze zichzelf aandoen terwijl ze het doen. Dit ontwerp is een nieuwe generatie sigarettenfilters. Dit ontwerp kan een goede vervanging zijn voor dure advertenties tegen roken en heeft meer invloed op de geest van rokers dan welke andere negatieve reclame dan ook. met elke trek zal de schets duidelijker lijken, dus met elke trek zul je zien dat je hart donkerder wordt en je weet wat er met je gebeurt.

Magnesiumverpakking

Kailani

Magnesiumverpakking De werken van Arome Agency aan de grafische identiteit en artistieke lijn voor Kailani-verpakkingen zijn gebaseerd op een minimaal en strak ontwerp. Dit minimalisme is in lijn met het product dat maar één ingrediënt heeft, magnesium. De gekozen typografie is sterk en getypt. Het kenmerkt zowel de sterkte van het mineraal magnesium als de sterkte van het product, dat de vitaliteit en energie van de consument herstelt.

Fles Wijn

Gabriel Meffre

Fles Wijn Aroma creëert de grafische identiteit voor de verzamelkom Gabriel Meffre die 80 jaar viert. We werkten aan een karakteristiek ontwerp uit de jaren 30 van de tijd, grafisch gesymboliseerd door een vrouw met een glas wijn. De gebruikte kleurplaten worden geaccentueerd door embossing en foliedruk om de verzamelaarskant van de collectie te accentueren.

Voedselverpakking

Chips BCBG

Voedselverpakking De uitdaging voor de realisatie van chipverpakkingen van het merk BCBG bestond uit het uitvoeren van een reeks verpakkingen in overeenstemming met het universum van het merk. De verpakkingen moesten zowel minimalistisch als modern zijn, met een ambachtelijk vleugje chips en die aangename en sympatische kant die de met de pen getekende karakters brengt. Het aperitief is een gezellig moment dat op de verpakking moet voelen.