Design tijdschrift
Design tijdschrift
Desktop Interactieve Displaystandaard

Ubiquitous Stand

Desktop Interactieve Displaystandaard Deze alomtegenwoordige desktopstandaard is ontworpen om mensen te laten communiceren met dagdromen. De gaten zijn gerangschikt en toegevoegd aangevuld met bloemen, lolly's of onderwerpen die vanuit verschillende oriëntaties in het patroon assimileren. Het verchroomde oppervlak reflecteert en verandert van kleur naar de weergegeven onderwerpen en de mensen die ermee omgaan.

Masker

Billy Julie

Masker Dit ontwerp is geïnspireerd op micro-expressie. De ontwerper kiest Billy en Julie voor twee soorten meerdere persoonlijkheden. De ingewikkelde elementen worden gecreëerd door parametrische aanpassing van de oriëntaties van een ladderachtige geometrie, gebaseerd op een verstrengelde curve met scheidingswanden. Als interface en als tolk is dit masker gemaakt om mensen het eigen geweten te laten onderzoeken.

Make-Upassistent

Eyelash Stand

Make-Upassistent Dit ontwerp verkent een metafoor van wimper. De ontwerper beschouwt wimpers als een streven naar een persoonlijke verwachting. Hij creëert een wimperstandaard als icoon van het leven of een miniatuurpodium van uitvoering. Deze standaard symboliseert een herinnering aan een verbintenis in de ochtend of voor het slapengaan, door de wimpers tijdelijk voor of na het aanbrengen te fixeren. Een wimperhouder is een manier om te onthouden wat iets triviaals heeft bijgedragen aan persoonlijk dagelijks avontuur.

Thema-Installatie

Dancing Cubes

Thema-Installatie Dit ontwerp interageert met het weergegeven onderwerp door modules. Deze themastandaard is ontworpen met een zelfuitschuifbaar mechanisme om zes of meer kubussen in drie loodrechte richtingen te verbinden met een opgeschaalde eenheid. De vrije vormconfiguratie met inkepingen maakt de verbinding vergelijkbaar met geïnterlinieerde dansende mensen. De opstelling van kleine gaten creëert een structuur van accommodatie voor een onderwerp met lineaire delen.

Huisstijl

film festival

Huisstijl "Cinema, ahoy" was de slogan voor de tweede editie van het European Film Festival in Cuba. Het maakt deel uit van een ontwerpconcept dat zich richt op reizen als een manier om culturen met elkaar te verbinden. Het ontwerp doet denken aan de reis van een cruiseschip dat van Europa naar Havana reist, beladen met films. Het ontwerp van de uitnodigingen en kaartjes voor het festival is geïnspireerd op paspoorten en instapkaarten die tegenwoordig door reizigers over de hele wereld worden gebruikt. Het idee om door de films te reizen, moedigt het publiek aan om ontvankelijk en nieuwsgierig te zijn naar culturele uitwisselingen.

Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks De "Have Fun Duck" geschenkdoos is een bijzondere geschenkdoos voor jongeren. Geïnspireerd door speelgoed, games en films in pixelstijl, toont het ontwerp een ‘voedselstad’ voor jongeren met interessante en gedetailleerde illustraties. Het IP-imago wordt geïntegreerd in de straten van de stad en jongeren houden van sport, muziek, hiphop en andere entertainmentactiviteiten. Beleef leuke sportgames terwijl je geniet van eten, geef uitdrukking aan een jonge, leuke en gelukkige levensstijl.