Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnetiket

Guapos

Wijnetiket Het ontwerp beoogt de fusie tussen modern design en Noordse tendensen in de kunst, waarbij het land van herkomst van de wijn wordt afgebeeld. Elke snede vertegenwoordigt de hoogte waarop elke wijngaard groeit en een respectieve kleur voor de druivensoort. Wanneer alle flessen in lijn zijn uitgelijnd, vormt het de vormen van de landschappen van het noorden van Portugal, de regio die deze wijn voortbrengt.

Restauratie Van Oude Kastelen

Timeless

Restauratie Van Oude Kastelen De eigenaar kocht Crawfordton House in Schotland in april 2013, met als doel de oorspronkelijke smaak van de oude Schotse adel te herstellen, en compatibel met het moderne leven. De kenmerken en historische afzettingen van het oude kasteel zijn bewaard gebleven met de originele smaak. De ontwerpesthetiek en de regionale cultuur van verschillende eeuwen botsen met artistieke vonken in dezelfde ruimte.

Foto's Voor Tijdschriftdekking

TimeFlies

Foto's Voor Tijdschriftdekking Het belangrijkste idee was om je te onderscheiden van de massa traditionele klantenmagazines. Allereerst door de ongebruikelijke hoes. De voorkant van het tijdschrift TimeFlies voor de luchtvaartmaatschappij Nordica heeft een hedendaags Ests ontwerp en de titel van het tijdschrift op de omslag van elk nummer is met de hand geschreven door de auteur van het afgebeelde werk. Het moderne en minimalistische ontwerp van de omslagen van het tijdschrift geeft zonder enige aanvullende woorden de creativiteit van de nieuwe luchtvaartmaatschappij, de aantrekkelijkheid van de Estse aard en het succes van de jonge Estse ontwerpers weer.

Digitale Recepten Voor Sociale Media

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitale Recepten Voor Sociale Media Unilever Food Solutions gaf chef-kok Heidi Heckmann (Regional Customer Chef, Kaapstad) de opdracht om 11 unieke Spice Blends-recepten te maken met behulp van de Robertsons Spice Range. Als onderdeel van de campagne 'Our Journey, Your Discovery' was het idee om met deze ingrediënten unieke afbeeldingen en ontwerpen te maken voor een leuke Facebook-campagne. Elke week werden de unieke Spice Blends van Chef Heidi gepost als media-rijke Facebook Canvas Posts. Elk van deze recepten is ook beschikbaar voor iPad-download op de UFS.com-website.

Kunstinstallatieontwerp

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstinstallatieontwerp Een installatieontwerp van Japanese Dance. Japanners stapelen van oudsher kleuren op om heilige dingen uit te drukken. Ook is het stapelen van het papier met vierkante silhouetten gebruikt als iets dat heilige diepte vertegenwoordigt. Nakamura Kazunobu ontwierp een ruimte die de sfeer verandert door over te gaan op verschillende kleuren met zo'n vierkant "opstapelen" als motief. Panelen die in de lucht vliegen en die zich centreren op de dansers, bedekken de lucht boven de podiumruimte en geven de schijn weer van licht dat door de ruimte valt dat zonder de panelen niet te zien is.

Geschenkverpakkingen Voor Taarten

Marais

Geschenkverpakkingen Voor Taarten Geschenkverpakkingen voor taarten (financier). De afbeelding toont de doos van 15 cake-formaat (twee octaven). Gewoonlijk zetten geschenkdozen alle taarten gewoon netjes op een rij. Hun dozen met individueel verpakte cakes zijn echter anders. Ze bespaarden kosten door zich te concentreren op slechts één ontwerp, en door gebruik te maken van alle zes de oppervlakken, konden ze elk type toetsenbord opnieuw creëren. Met dit ontwerp kunnen ze elk toetsenbordformaat maken, van kleine toetsenborden tot volledige piano's met 88 toetsen, en zelfs nog groter. Voor een octaaf van 13 toetsen gebruiken ze bijvoorbeeld 8 cakes. En een vleugelpiano met 88 toetsen zou een geschenkdoos met 52 taarten zijn.