Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kookspray

Urban Cuisine

Kookspray De straatkeuken is de plek van smaken, stoffen, zuchten en geheimen. Maar ook van verrassingen, concepten, kleuren en herinneringen. Het is een creatiesite. Kwaliteitsinhoud is niet langer het uitgangspunt om aantrekkingskracht te genereren, nu is de sleutel het toevoegen van emotionele ervaring. Met deze verpakking wordt de chef een "graffitikunstenaar" en wordt de klant een kunsttoeschouwer. Een nieuwe originele en creatieve emotionele ervaring: Urban Cuisine. Een recept heeft geen ziel, het is de kok die het recept een ziel moet geven.

Bakkerij Visuele Identiteit

Mangata Patisserie

Bakkerij Visuele Identiteit MĆ„ngata wordt in het Zweeds gevisualiseerd als een romantisch tafereel dat de glinsterende, wegachtige weerspiegeling van de maan creĆ«ert op de nachtelijke zee. De scĆØne is visueel aantrekkelijk en speciaal genoeg om het merkimago te creĆ«ren. Het kleurenpalet, zwart en goud, imiteert de sfeer van de donkere zee en gaf het merk ook een mysterieus, luxe tintje.

Drank Branding En Verpakking

Jus Cold Pressed Juicery

Drank Branding En Verpakking Het logo en de verpakking zijn ontworpen door de lokale firma M - N Associates. De verpakking biedt een goede balans tussen jong en hip, maar ook op de een of andere manier knap. Het witte zeefdruklogo contrasteert met de kleurrijke inhoud en de witte dop accentueert het. De driehoekige structuur van de fles leent zich prima voor het maken van drie afzonderlijke panelen, een voor het logo en twee voor informatie, vooral de gedetailleerde informatie over ronde hoeken.

Bierverpakkingen

Okhota Strong

Bierverpakkingen Het idee achter dit herontwerp is om de hoge ABV van het product te laten zien via visueel herkenbaar stevig materiaal - golfplaten. Gegolfd metalen reliƫf wordt het belangrijkste motief voor glazen flessen, terwijl het tastbaar en gemakkelijk vast te houden is. Een grafisch patroon dat lijkt op gegolfd metaal wordt overgebracht op een aluminium blikje, aangevuld met een vergroot diagonaal merklogo en een gemoderniseerd beeld van een jager die een nieuw ontwerp dynamischer maakt. Grafische oplossing voor zowel fles als blik is eenvoudig en gemakkelijk te implementeren. Gedurfde kleuren en stevige ontwerpelementen spreken de doelgroep aan en vergroten de zichtbaarheid op de schappen.

Verpakking

Stonage

Verpakking Creatief gecombineerde alcoholische dranken met 'oplossend pakket' concept, Melting Stone biedt een unieke waarde in tegenstelling tot traditionele alcoholverpakkingen. In plaats van de normale procedure voor het openen van de verpakking, is Melting Stone ontworpen om zichzelf op te lossen wanneer het in contact komt met een oppervlak met hoge temperaturen. Wanneer de alcoholverpakking met heet water wordt overgoten, lost de 'marmeren' patroonverpakking zichzelf op terwijl de klant klaar is om van de drank te genieten met zijn eigen op maat gemaakte product. Het is een nieuwe manier om van alcoholische dranken te genieten en de traditionele waarde te waarderen.

Kookboek

12 Months

Kookboek Het salontafel Hongaarse kookboek 12 maanden, van debuterende auteur Eva Bezzegh, werd in november 2017 gelanceerd door Artbeet Publishing. Het is een unieke, pittoreske artistieke titel die maandelijks seizoenssalades presenteert met de smaken van verschillende keukens van over de hele wereld. De hoofdstukken volgen de veranderingen van seizoenen op ons bord en in de natuur gedurende een heel jaar in 360pp met seizoensgebonden recepten en bijbehorend voedsel, lokale landschappen en levensportretten. Behalve dat het een niet-dergelijke thematische verzameling recepten is, belooft het een blijvende artistieke boekervaring.