Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wodka

Kasatka

Wodka "KASATKA" is ontwikkeld als premium wodka. Het ontwerp is minimalistisch, zowel in de vorm van de fles als in de kleuren. Een eenvoudige cilindrische fles en een beperkt aantal kleuren (wit, grijstinten, zwart) benadrukken de kristallijne zuiverheid van het product, en de elegantie en stijl van een minimalistische grafische benadering.

Optische Installatie

Opx2

Optische Installatie Opx2 is een optische installatie die een symbiotische relatie tussen natuur en technologie onderzoekt. Een relatie waarin patronen, herhaling en ritme zowel natuurlijke formaties als bewerkingen van computerprocessen beschrijven. De teruggetrokken geometrie, tijdelijke ondoorzichtigheid en / of dichtheid van de installaties zijn vergelijkbaar met het fenomeen van rijden door een maïsveld of worden uitgelegd in technologie terwijl we naar binaire code kijken. Opx2 bouwt complexe geometrie en daagt de perceptie van volume en ruimte uit.

Doorbraak In Grafisch Ontwerp

The Graphic Design in Media Conception

Doorbraak In Grafisch Ontwerp Dit boek gaat over grafisch ontwerp; het biedt een expliciete, gedetailleerde kijk op ontwerpstructuur als proces dat wordt gebruikt om te communiceren met het publiek met verschillende culturen door middel van ontwerpmethoden, inclusief de betekenis van grafisch ontwerp als een rol, ontwerpprocessen als technieken, merkontwerp als marktcontext, verpakkingsontwerp met voorbereide sjablonen en bevat werken van fantasierijke creatievelingen, die worden gebruikt om de principes van ontwerp aan te geven.

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis

SAKÀ

Afbeeldingen Voor Het Vakantiehuis PRIM PRIM studio creëerde een visuele identiteit voor het pension SAKÀ inclusief: naam- en logo-ontwerp, afbeeldingen voor elke kamer (symboolontwerp, behangpatronen, ontwerpen voor muurfoto's, kussenapplicaties enz.), Website-ontwerp, ansichtkaarten, badges, naamkaartjes en uitnodigingen. Elke kamer in pension SAKÀ presenteert een andere legende in verband met Druskininkai (een vakantieoord in Litouwen waar het huis zich bevindt) en zijn omgeving. Elke kamer heeft zijn eigen symbool als trefwoord uit de legenda. Deze pictogrammen verschijnen in interieurafbeeldingen en andere objecten die de visuele identiteit vormen.

Zeevruchtenverpakking

PURE

Zeevruchtenverpakking Het concept van deze nieuwe productreeks is "Vrij van". Simpel gezegd, we hebben een ongebruikelijk ontspannen ontwerp gemaakt. Typisch voor zeevruchten in blik zijn donkere en rommelige verpakkingen, ons ontwerp is "vrij van" alle optische ballast. Anderzijds is het assortiment ook voor allergie- en voedselgevoelige mensen. Het lijkt dus bijna opzettelijk een soort medisch. De verkoop startte in januari 2013 en is zeer succesvol. De feedback van de detailhandel is: we wachten al heel lang op een mooi en doordacht concept. De klant zal er dol op zijn.