Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Glazov

Huisstijl Glazov is een meubelfabriek in een stad met dezelfde naam. De fabriek maakt goedkope meubels. Omdat het ontwerp van dergelijke meubels nogal generiek is, werd besloten om het communicatieconcept te baseren op de originele "houten" 3D-letters, woorden die uit dergelijke letters bestaan, symboliseren meubelsets. Letters vormen woorden "meubilair", "slaapkamer" enz. Of namen van verzamelingen, ze zijn gepositioneerd om op meubelstukken te lijken. De geschetste 3D-letters lijken op meubelschema's en kunnen worden gebruikt op briefpapier of op fotografische achtergronden voor merkidentificatie.

Lettertype

Red Script Pro typeface

Lettertype Red Script Pro is een uniek lettertype dat is geĆÆnspireerd op nieuwe technologieĆ«n en gadgets voor alternatieve vormen van communicatie en ons op harmonieuze wijze verbindt met zijn gratis briefvormen. GeĆÆnspireerd door de iPad en ontworpen in Brushes, komt het tot uiting in een unieke schrijfstijl. Het bevat Engels, Grieks en het Cyrillische alfabet en ondersteunt meer dan 70 talen.

Beeldende Kunst

Loving Nature

Beeldende Kunst Loving nature is een project van kunstwerken die verwijzen naar liefde en respect voor de natuur, voor alle levende wezens. Op elk schilderij legt Gabriela Delgado speciale nadruk op kleur, waarbij ze zorgvuldig elementen kiest die met harmonie versmelten om een weelderige maar eenvoudige afwerking te bereiken. Het onderzoek en haar oprechte liefde voor design geven het een intuĆÆtief vermogen om levendige gekleurde stukken te maken met spotelementen, variĆ«rend van fantastisch tot ingenieus. Haar cultuur en persoonlijke ervaringen vormen de composities tot unieke visuele verhalen, die elke sfeer zeker zullen verfraaien met natuur en vrolijkheid.

Roman

180Āŗ North East

Roman "180 Ā° Noordoost" is een verhaal van 90.000 woorden. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis die Daniel Kutcher maakte door AustraliĆ«, AziĆ«, Canada en ScandinaviĆ« in de herfst van 2009 toen hij 24 was. GeĆÆntegreerd in de hoofdtekst die het verhaal vertelt van wat hij tijdens de reis heeft meegemaakt en geleerd. , foto's, kaarten, expressieve tekst en video helpen de lezer onder te dompelen in het avontuur en geven een beter beeld van de persoonlijke ervaring van de auteur.

Zitplaatsen Voor Transitrijders

Door Stops

Zitplaatsen Voor Transitrijders Door Stops is een samenwerking tussen ontwerpers, kunstenaars, ruiters en buurtbewoners om verwaarloosde openbare ruimtes, zoals doorgangsstops en braakliggende terreinen, te vullen met zitgelegenheid om de stad aangenamer te maken. De units zijn ontworpen om een veiliger en esthetisch aantrekkelijker alternatief te bieden voor het huidige en zijn doordrenkt met grote tentoonstellingen van openbare kunst in opdracht van lokale kunstenaars, wat zorgt voor een gemakkelijk identificeerbare, veilige en aangename wachtruimte voor ruiters.

Kapselontwerp En -Concept

Hairchitecture

Kapselontwerp En -Concept HAIRCHITECTURE is het resultaat van een associatie tussen een kapper - Gijo en een groep architecten - FAHR 021.3. Gemotiveerd door de Culturele Hoofdstad van Europa in Guimaraes 2012, stellen ze een idee voor om twee creatieve methodologieƫn, Architectuur & Kapsel, samen te voegen. Met het brutalistische architectuurthema is het resultaat een verbazingwekkend nieuw kapsel dat een transfiguratiehaar aanduidt in absolute gemeenschap met architecturale structuren. De gepresenteerde resultaten zijn gedurfd en experimenteel van aard met een sterke hedendaagse interpretatie. Teamwork en vaardigheid waren cruciaal om een ogenschijnlijk gewoon haar te maken.