Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fles Wijn

Gabriel Meffre

Fles Wijn Aroma creëert de grafische identiteit voor de verzamelkom Gabriel Meffre die 80 jaar viert. We werkten aan een karakteristiek ontwerp uit de jaren 30 van de tijd, grafisch gesymboliseerd door een vrouw met een glas wijn. De gebruikte kleurplaten worden geaccentueerd door embossing en foliedruk om de verzamelaarskant van de collectie te accentueren.

Voedselverpakking

Chips BCBG

Voedselverpakking De uitdaging voor de realisatie van chipverpakkingen van het merk BCBG bestond uit het uitvoeren van een reeks verpakkingen in overeenstemming met het universum van het merk. De verpakkingen moesten zowel minimalistisch als modern zijn, met een ambachtelijk vleugje chips en die aangename en sympatische kant die de met de pen getekende karakters brengt. Het aperitief is een gezellig moment dat op de verpakking moet voelen.

Desktop-Installatie

Wood Storm

Desktop-Installatie De Wood Storm is een desktopinstallatie voor visueel genot. De turbulentie van de luchtstroom wordt werkelijkheid door een houten gordijn, versterkt door licht dat van onderaf wordt geworpen voor een wereld zonder zwaartekracht. De installatie gedraagt zich als een eindeloze dynamische lus. Het leidt de zichtlijn eromheen om naar het begin- of eindpunt te zoeken terwijl het publiek daadwerkelijk met de storm danst.

Interactieve Installaties

Falling Water

Interactieve Installaties The Falling Water is een reeks interactieve installaties waarmee gebruikers het looppad rond een kubus of kubussen kunnen veranderen. De combinatie van kubussen en kralenstroom vormt een contrast van statisch object en dynamische waterstroom. De stroom kan worden getrokken om kralen te zien rennen of gewoon op een tafel worden gezet als een scène van bevroren water. Kralen worden ook beschouwd als wensen die mensen elke dag doen. Wensen zouden voor altijd als een waterval moeten worden vastgeketend.

Frame-Installatie

Missing Julie

Frame-Installatie Dit ontwerp presenteert een frame-installatie en een interface tussen binnen en buiten, of licht en schaduw. Het levert een uitdrukking op terwijl mensen uit een frame kijken om te wachten tot iemand terugkomt. Verschillende soorten en maten glazen bollen worden gebruikt als symbool van wensen en tranen om de emotie te suggereren die mogelijk binnenin schuilt. Het stalen frame en de dozen bepalen de grens van emotie. De emotie die door een persoon wordt gegeven, kan verschillen van de manier waarop deze wordt waargenomen, net zoals de beelden in de sferen ondersteboven staan.

Bloemenstandaard

Eyes

Bloemenstandaard The Eyes is een bloemenstandaard voor alle gelegenheden. Het ovale lichaam is van goud voorzien met onregelmatige openingen als menselijke ogen die altijd op zoek zijn naar wonderbaarlijke dingen in Moeder Natuur. De stand gedraagt zich als een filosoof. Het koestert natuurlijke schoonheid en laat de hele wereld voor je zien voordat of nadat je het verlicht hebt.