Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eten

Drink Beauty

Eten Drink Beauty is als een prachtig juweel dat je kunt drinken! We hebben een combinatie gemaakt van twee objecten die apart bij thee werden gebruikt: Rotssnoepjes en schijfjes citroen. Dit ontwerp is volledig eetbaar. Door citroenschijfjes toe te voegen aan de structuur van rotssuikergoed, wordt de smaak ongelooflijk beter en neemt de voedingswaarde toe door de vitamines van citroen. De ontwerpers vervingen simpelweg de stokjes waaraan rock candy-kristallen werden vastgehouden door een schijfje gedroogde citroen. Drink Beauty is een compleet voorbeeld van de moderne wereld die schoonheid en efficiëntie samenbrengt.

Drank

Firefly

Drank Dit ontwerp is een nieuwe cocktail met Chia, het belangrijkste idee was om een cocktail te ontwerpen die verschillende smaakfasen kent. Dit ontwerp komt ook met verschillende kleuren die te zien waren onder blacklight waardoor het geschikt is voor feesten en clubs. Chia kan elke smaak en kleur absorberen en reserveren, dus wanneer men een cocktail maakt met Firefly kan men stap voor stap verschillende smaken ervaren. De voedingswaarde van dit product is hoger in vergelijking met andere cocktails en dat komt allemaal door de hoge voedingswaarde en het lage aantal calorieën van Chia . Dit ontwerp is een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van drankjes en cocktails.

Ijsvorm

Icy Galaxy

Ijsvorm De natuur is altijd een van de belangrijkste inspiratiebronnen geweest voor ontwerpers. Het idee kwam in de hoofden van ontwerpers door in de ruimte en het beeld van Milk Way Galaxy te kijken. Het belangrijkste aspect in dit ontwerp was het creëren van een unieke vorm. Veel ontwerpen die op de markt zijn, zijn gericht op het maken van het meest heldere ijs, maar in dit gepresenteerde ontwerp hebben de ontwerpers zich bewust gefocust op de vormen die worden gemaakt door de mineralen terwijl het water in ijs verandert, om duidelijker te zijn, de ontwerpers hebben een natuurlijk defect getransformeerd in een prachtig effect. Dit ontwerp zorgt voor een spiraalvormige bolvorm.

Sigarettenfilter

X alarm

Sigarettenfilter X alarm, is een alarm voor rokers om ze te laten beseffen wat ze zichzelf aandoen terwijl ze het doen. Dit ontwerp is een nieuwe generatie sigarettenfilters. Dit ontwerp kan een goede vervanging zijn voor dure advertenties tegen roken en heeft meer invloed op de geest van rokers dan welke andere negatieve reclame dan ook. met elke trek zal de schets duidelijker lijken, dus met elke trek zul je zien dat je hart donkerder wordt en je weet wat er met je gebeurt.

Transformationele Fietsenstalling

Smartstreets-Cyclepark™

Transformationele Fietsenstalling Het Smartstreets-Cyclepark is een veelzijdige, gestroomlijnde fietsenstalling voor twee fietsen die binnen enkele minuten past om een snelle verbetering van de fietsparkeervoorzieningen in stedelijke gebieden mogelijk te maken zonder het straatbeeld rommelig te maken. De uitrusting helpt fietsdiefstal te verminderen en kan zelfs in de smalste straten worden geïnstalleerd, waardoor nieuwe waarde wordt vrijgemaakt uit bestaande infrastructuur. De apparatuur is gemaakt van roestvrij staal en kan in een RAL-kleur worden aangepast en kan worden gebrandmerkt voor lokale autoriteiten of sponsors. Het kan ook worden gebruikt om fietsroutes te identificeren. Het kan opnieuw worden geconfigureerd om in elke maat of stijl van kolom te passen.

Magnesiumverpakking

Kailani

Magnesiumverpakking De werken van Arome Agency aan de grafische identiteit en artistieke lijn voor Kailani-verpakkingen zijn gebaseerd op een minimaal en strak ontwerp. Dit minimalisme is in lijn met het product dat maar één ingrediënt heeft, magnesium. De gekozen typografie is sterk en getypt. Het kenmerkt zowel de sterkte van het mineraal magnesium als de sterkte van het product, dat de vitaliteit en energie van de consument herstelt.